WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Kano Zweden 13-16

Gustavsfors - SE

None
€ 861,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Je ritst je tent open. Het eerste wat je ziet is een mooi, uitgestrekt meer. Dat is nog eens wakker worden! Je neemt een duik en wast je in het heldere water. Gelijk voel je je weer helemaal fris en vol energie voor weer een dagje peddelen. Eerst nog even rustig ontbijten en de spullen inpakken, en dan is het tijd om de tocht te vervolgen! Waar zullen jullie vanavond slapen?

Als jij op zoek bent naar een bijzondere vakantie voor de zomer, zoek dan niet verder. Deze kanovakantie is namelijk een ervaring die je nooit zal vergeten. De vakantie begint met een workshop vuur maken en koken op vuur. Dat zal goed van pas gaan komen! Na één nacht op de camping gaat het kano-avontuur van start. Samen met een gezellige groep leeftijdsgenoten ga je 6 dagen peddelen over verschillende meren. We varen een mooie route door het Zweedse natuurgebied Värmland. Elke dag zetten we ergens anders onze tenten op. Niet op een camping, maar gewoon in de natuur. Echt even ‘back to basic’ dus, maar dat kan in Zweden ook heel goed. De meren zijn zo schoon dat je het water gewoon kan drinken!

De laatste nacht slaap je weer op de camping. Neem een lekkere douche en rust uit van het avontuur terwijl je met je nieuwe vrienden napraat over wat jullie allemaal hebben meegemaakt.

TIP: Lijkt Zweden jou zo vet dat je er nog wel langer op vakantie wil? Je kunt deze reis ook combineren met onze Outdoorvakantie in Zweden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

6-daagse kanotrektocht door Värmland
Kamperen in de natuur
Een onvergetelijk outdooravontuur