WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Kano Zweden 16-18

Gustavsfors - SE

None
€ 861,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Kano Zweden 16-18

Peddelen over eindeloze meren en ’s avonds je eigen eten koken op het kampvuur. Slapen middenin de prachtige natuur, elke nacht op een nieuwe plek. Deze vakantie maak je een 6-daagse kanotocht samen met een gezellige groep leeftijdsgenoten. Een supergave ervaring die je de rest van je leven niet meer zult vergeten!

Wil jij deze zomer echt iets bijzonders meemaken? Dan is dit de reis voor jou! In het Zweedse natuurgebied Värmland maak je een kanotrektocht van 6 dagen. Je vakantie begint met een workshop vuur maken en koken op vuur. Die skills ga je namelijk zeker nodig hebben! Na één nacht op de camping gaan we in onze kano’s het meer op. We varen een mooie route over verschillende meren.

Elke dag zetten we ergens anders onze tenten op. Niet op een camping, maar gewoon in de natuur. De Zweedse meren zijn zo schoon dat je altijd drinkwater in de buurt hebt en je geen douche nodig hebt. Je neemt gewoon een bad in het meer! Echt even ‘back to basic’ dus, maar juist dat geeft een bijzonder gevoel van vrijheid. De laatste nacht slaap je weer op de camping, zodat je bij kunt komen van het avontuur.

TIP: Je kunt deze reis ook combineren met onze Outdoorvakantie in Zweden. Zo kun je nog meer zien van het land en gave dingen meemaken!

6-daagse kanotrektocht door Värmland
Ervaar een ultiem gevoel van vrijheid
Kamperen in de natuur