WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Buitenspeeldagen

None

Buitenspeeldagen by Vinea

Een dag vol leuke spellen en activiteiten, samen met andere kinderen. Klinkt gezellig toch? Tijdens de Buitenspeeldagen organiseren de enthousiaste reisleiders van Vinea allerlei gave activiteiten. Van boogschieten tot de gekste spellen. Een beetje net als op onze kampen, maar dan in één dag! Zo kun je gelijk een beetje ontdekken of een vakantiekamp misschien wat voor jou is. En meedoen met de Buitenspeeldagen kost helemaal niks!

  •  Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  •  Geheel verzorgde gratis dag vol leuke activiteiten
  •  4 en 5 juni 2022
  • Programma van 9.00 - 17.00 uur (zaterdag), 9.00 -15.00 (zondag)
  •  Inclusief lunch, drinken en tussendoortjes

Locatie: Scoutinglandgoed Zeewolde

Je kunt één of beide dagen komen. Wel zijn de hoofdactiviteiten op beide dagen hetzelfde, je doet dus niet twee keer een heel nieuw programma.


Reisleiders in opleiding

De Buitenspeeldagen worden verzorgd door onze nieuwe reisleiders in opleiding. Voorafgaand hebben zij een uitgebreide interne opleiding gehad. Nu gaan ze alles wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen zodat ze helemaal klaar zijn voor de zomer! Uiteraard zijn alle reisleiders gescreend en in het bezit van een VOG.


Meld je gratis aan

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Zo kunnen wij zorgen dat er voor iedereen voldoende materiaal is om mee te doen met de activiteiten. Dus schrijf jezelf en al je vriendjes snel in zodat je verzekerd bent van een plekje!

Aanmelden voor de Buitenspeeldagen is niet meer mogelijk. Zodra er nieuwe data bekend zijn vind je die hier!