WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

KidsEropUit kortingsactie

Leuk dat je ons gevonden hebt en dat je gebruik wilt maken van de KidsEropUit kortingsactie. Op deze pagina kun je lezen over de zomerkampen die we organiseren voor kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar. We hebben er heel wat! Denk aan activiteiten met zeilen, surfen, dieren, actie, taal, wetenschap, techniek en strandvakanties. Ze hebben allemaal 2 dingen gemeen, het is superleuk en actief! Gaat jouw kind alleen? Dat is géén probleem. Dat doen veel anderen ook. We hanteren groepen met leeftijdsgenoten. Dat is juist leuk, zo leren ze snel nieuwe mensen kennen!

 

Vermeld bij jouw boeking KEOU190 en ontvang

een korting van € 35,- op een ViNEA Vakantie naar keuze.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Er kan slechts 1 kortingscode per persoon worden gebruikt. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden. 


Lees hier reviews van deelnemers en ouders.


Wil je het liefst de hele dag op het water bezig zijn? Begin je net met leren zeilen of surfen? Of heb je al wat CWO diploma’s? Kijk dan eens bij de zeil- en surfkampen! ViNEA zeilscholen kenmerken zich door vooruitstrevendheid, kwaliteit, veiligheid en plezier. ​


Houd je er erg van (wilde) dieren en wil je altijd al eens op safari? ViNEA organiseert samen met het Wereld Natuur Fonds het WNF-Rangerskamp in de meivakantie én zomervakantie. Ben jij een echte paardenliefhebber? Ga dan een hele week mee naar het strand en maak de mooiste duinrit. Of kies voor paardrijden in het bos, beginner of gevorderd, iedereen is welkom! ​


Houd jij van stoer en actie en outdoor? Wat dacht je van rotsen beklimmen, mountainbiken, een challengeparcours en slapen onder de sterrenhemel tijdens een bivak. Oók voor stoere meiden tijdens het enige, echte Tinakamp!

Avonturenkanp in Zeewolde - Flevoland
Tina Zomerkamp Bos Eerbeek - Gelderland
Sport en Kartkamp in Delft - Zuid-Holland
Actie en Outdoor zomerkampen in Bladel - Noord-Brabant
Outdoor Ardennen - België


Stel jij altijd 1001 vragen en zoek je graag naar oplossingen? Tijdens het Zo Zit Dat Zomerkamp kan je zelf ontdekken en uitvinden. En is techniek saai? Niets is minder waar, techniek is hot! Tijdens het TU Delft kamp leer je alles over 3D. We verblijven midden op de campus van de TU Delft, omringd door sportvelden. Of ga mee op het Bomberbot Codekamp en leer hoe je zelf websites en games kan maken. Tijdens deze dagkampen leer je alles over programmeren.

Zo Zit Dat Zomerkamp in Eerbeek - Veluwe
TU Delft zomerkamp op de TU Delft - Delft
Bomberbot Codekampen - Diverse steden in de Randstad


Een duik in de zee, golfsurfen, suppen, luieren, powerkiten en beachparty's. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan zijn onze strandvakanties iets voor jou. Met Beach Fun kies jij voor de ultieme combinatie van zon, zee en het beleven van de leukste activiteiten. Met Beach Action kies je voor een combinatie tussen actie en relaxen aan het strand.​

Beach Action in Camperduin - Noord-Holland
Golfsurfen bij 's-Gravenzande - Zuid Holland
Beach Action in Kamperland - Zeeland
Beach Action bij Veerse Meer - Zeeland


"Do you speak English?" Je hebt waarschijnlijk elke dag met Engels te maken zonder dat je het doorhebt: in je favoriete tv-programma of tijdschrift of liedjes op Spotify of op de radio in de auto. Dan is het dus best handig om goed Engels te kunnen spreken. Voor een echte summer school experience hoef je helemaal niet naar Engeland. Beleef deze zomer het leukste Engelse taalkamp van Nederland. Wil je wél de grenzen over, stap dan in de bus naar Eastbourne om Engels te leren op een internationale talenschool en vakantie te vieren aan de zonnige Zuidkust van Engeland.

 


  • Een (halve) week weg van thuis en je ouders maar mét leeftijdsgenoten
  • Begeleid door best wel coole én professionele reisleiding 
  • Gezellige accommodatie
  • Kleine leeftijdsgroepen
  • Inclusief ontbijt, lunch, avondeten, toetjes, drinken en tussendoortjes
  • Overdag een dagprogramma waarbij je iets leert of ontdekt en heel veel plezier hebt
  • 's Avonds doen we nog een te gek avondspel en/of disco en dan lekker zzzzzz

Wat past bij jou? Kijk hierboven voor de verschillende ViNEA-werelden!


Omdat het heel leuk is? Inderdaad! Omdat de ouders moeten werken? Niet per se. Omdat ze iets leren? Soms wel, soms niet. De belangrijkste reden die genoemd wordt: “Ze worden er zelfstandiger van”. Hun zelfredzaamheid wordt groter. Opeens kunnen ze wel hun bed opmaken! Ze worden ook socialer. Ze leren in korte tijd nieuwe mensen kennen en zich aanpassen aan een groep. Mooie dingen dus. Een weekje kamp maakt gewoon een completer mens van ze. Eigenlijk een prima aanvulling op hun opvoeding. En het aller-leukste is, ze vinden het zelf fantastisch! Ze hebben de week van hun leven. Alleen maar leuke dingen met leuke mensen. Dingen ervaren. Aan het eind zijn ze gegroeid door deze vrijheid die ze hebben gekregen.


Meer informatie