We hebben gewonnen!

Met maar liefst 60% van de stemmen heeft Vinea 14 januari voor de 2e keer de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award 2018 Actieve vakanties gewonnen! Uit handen van kidsidool Buddy Vedder en het team van de Kids Vakantiegids Detectives ontvingen wij afgelopen zondag deze prachtige award.


 


Uit meer dan 90 inschrijvingen is Vinea gekozen als één van de genomineerden. En daar zijn we trots op! De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (oprichter FamilyFactor: expert in familiemarketing) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids). Ruim achtduizend kinderen en ouders bepaalden de uiteindelijke winnaars door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. 


Met een gemiddeld cijfer van 9,3 zijn we door Reisgraag uitgroepen tot de beste jongerenorganisatie! Een groot dankjewel aan al onze reizigers voor dit mooie compliment! De reisgraag award is een publieksprijs op basis van reviews.


Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Lees meer


Heb je op ons gestemd of een mooie review achtergelaten? Super bedankt, want zonder onze fantastische deelnemers (en ouders) hadden wij niet gewonnen!