WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Vakantiekampen voor kinderen

Kinderkamp

Het allerleukste kinderkamp vind je bij Vinea. Wij organiseren al meer dan 70 jaar kampen voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Ieder kamp zit vol leuke activiteiten. Onze reisleiders zorgen dat elke kampweek echt onvergetelijk wordt. Door de gekste spellen en thema's te bedenken, maar ook door persoonlijke aandacht voor ieder kind.

  1. Op kinderkamp in de zomer, herfst of meivakantie
  2. All-inclusive vakantie zonder ouders
  3. Programma vol leuke activiteiten
  4. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
None

Wat wil jij doen op kamp?

Bij Vinea kun je kiezen uit heel veel soorten kampen. Er zit sowieso iets tussen wat bij jou past! We hebben kampen voor verschillende leeftijden. De kinderkampen zijn voor 7 t/m 12 jaar. Van 12 t/m 15 kun je op tienervakantie, en vanaf 15 jaar op jongerenreis.

Voor een kinderkamp kun je kiezen uit deze thema's:

Voor kinderen die samen met andere kinderen, maar ook met hun eigen ouders op vakantie willen is er Vinea Family!

None

Kinderkamp in Nederland

Wij organiseren vakanties door heel Europa. De kampen voor kinderen tot 12 jaar zijn allemaal in Nederland. Van Friesland tot Zeeland, er is altijd wel een zomerkamp voor kinderen bij je in de buurt. Zo hebben we voor ieder kamp een plek uitgezocht die goed aansluit bij het thema en de activiteiten. Van een strandvakantie op loopafstand van de zee, tot een actief kinderkamp midden in de natuur. Tijdens een natuurkamp voor kinderen zorgen we ook altijd dat er genoeg ruimte is om lekker (buiten) te spelen. Bij het ene kinderkamp met overnachting verblijf je in een groot huis, bij anderen slaap je in een tent.

Bekijk alle kinderkampen
None

Een kinderkamp voor alle seizoenen

Natuurlijk kun je met Vinea op kinderkamp in de zomervakantie. Dan is er keus uit veel verschillende kampen. Al plannen in de zomer? Geen zorgen! Naast de zomervakantie biedt Vinea ook de leukste kampen aan in andere schoolvakanties. Zo kun je in de herfstvakantie en meivakantie leren zeilen in Friesland en Zeeland. Of wil je liever een avontuurlijk kinderkamp, creatief kinderkamp of taalkamp voor kinderen? Kan ook, jij mag kiezen!

In de voorjaarsvakantie organiseert Vinea de leukste wintersportvakanties. Onze snowcamps zijn vanaf 13 jaar, maar met Vinea Family Wintersport kun je gezellig met het hele gezin op skivakantie.

Gecertificeerd

Vinea is een organisatie die kindervakanties aanbiedt en zich onderscheidt door verschillende certificeringen en keurmerken. Ten eerste, het 'Keurmerk KinderVakanties' staat voor betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige kindervakanties, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Daarnaast is Vinea gecertificeerd met het CWO-keurmerk, wat aangeeft dat zij voldoen aan strenge eisen voor watersportopleidingen. Verder is Vinea lid van de Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), wat zorgt voor zekerheid en kwaliteit in reisvoorwaarden en -producten. Tot slot biedt de aansluiting bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) financiële zekerheid voor de consument, wat aantoont dat Vinea staat voor betrouwbaarheid en kwaliteitswaarborg in hun vakantieaanbod.

None

Veelgestelde vragen