WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Kook Dagkamp Haarlem 7-10

Haarlem - NL

None
€ 384,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Kook Dagkamp Haarlem 7-10

Schort om, handen gewassen en de pannen staan klaar. Nu alleen de ingrediënten nog. Snij, mix, bak en proef. Mmm, dat wordt lekker! Vind jij het leuk om te leren koken? Droom je er misschien zelfs van om chef-kok te worden? Ga mee op kookkamp en leer hoe je de lekkerste gerechten klaarmaakt!

Koks klaar? Koken maar! Met les van ervaren koks ga jij deze week als een ware masterchef leren koken. Je leert over allerlei kooktechnieken en verschillende ingrediënten. Welke groenten horen bij welk seizoen? Hoe maak je ze klaar? Je duikt elke dag de keuken in om weer een ander gerecht te bereiden. Samen met de groep maak je de lekkerste dingen klaar, die jullie daarna natuurlijk ook zelf mogen opeten. Met een beetje hulp van de beroepskoks zet je telkens de lekkerste maaltijden op tafel. Smullen maar!

Na het eten is er tijd om even lekker uit te buiken. Daarna ben je de rest van de dag lekker buiten om leuke spellen te doen georganiseerd door de Vinea-staf. Eenmaal weer thuis kan je iedereen verrassen met je nieuwe kookkunsten! Deze week vol lekker eten en gezelligheid wordt vast de leukste week van je vakantie!

 

Lekker thuis slapen
Elke dag een nieuw gerecht leren koken
Kookworkshops en leuke buitenspellen