WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

None

Vakanties met korting

Op deze pagina vind je onze Last Minute Deals: vakanties met korting!

De vakanties op deze pagina hebben vertrekgarantie (tenzij anders aangegeven): als je boekt gaat je vakantie sowieso door!

LET OP: De korting is alléén geldig voor de reisdata zoals op deze pagina vermeld. De korting is niet te combineren met andere kortingen en ook niet geldig op reeds gemaakte boekingen.

Boek je binnen 7 dagen voor vertrek?

Bel ons dan even (030-2270680), dan weet je meteen of wij alles nog voor je kunnen regelen! Bel je in de zomervakantie in het weekend voor een boeking voor dezelfde of de volgende dag? Dan kun je contact opnemen met ons noodnummer (deze staat ingesproken op ons antwoordapparaat).

Houd deze pagina goed in de gaten om de laatste plekjes te kunnen claimen!


Wat anderen zeggen over onze zomerkampen

"We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijk en er was altijd genoeg voor iedereen. Ik heb de week van m'n leven gehad!"

- Tessa, over Outdoorkamp Ardennen

"Het was heel leuk bij de Beekse Bergen. De groep was gezellig, de leiding leuk en we hadden een leuke tent. Ik had lampjes meegenomen en onze tent versierd, iedereen kwam buurten bij ons. Ook de activiteiten in de dierentuin en op de camping waren leuk. Volgend jaar weer!"

- Lonneke, over WWF-Rangers kamp

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

- Karlijn, over Zeilkamp De Steven