WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zomer 2022

Last Minute Zomerkampen

None

De beste last minute deals

Op zoek naar een last minute zomerkamp of een last minute jongerenvakantie? Hier vind je onze last minute deals: de laatste plekjes voor speciale actieprijzen!

De vakanties op deze pagina hebben vertrekgarantie (tenzij anders aangegeven): als je boekt gaat je vakantie sowieso door!

Let op: de actieprijzen zijn alleen geldig voor de vertrekdatum en het aantal dagen zoals op deze pagina is vermeld. De korting is niet te combineren met andere kortingen en ook niet geldig op reeds gemaakte boekingen. 

Op dit moment zijn er geen last minutes beschikbaar.


Boek je binnen 7 dagen voor vertrek?

Bel ons dan even (030-2270680), dan weet je meteen of wij alles nog voor je kunnen regelen! Bel je in de zomervakantie in het weekend voor een boeking voor dezelfde of de volgende dag? Dan kun je contact opnemen met ons noodnummer (deze staat ingesproken op ons antwoordapparaat).


Dit vonden anderen van hun Vinea vakantie

"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek, 10 jaar

"Ik vond het een super leuk kamp. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Fee, 13 jaar

"Mijn verwachting is helemaal uitgekomen. Het was een topvakantie en ik heb hele leuke mensen ontmoet. Het was net alsof we elkaar al veel langer kenden."

Benjamin, 15 jaar


Wil jij ook met Vinea op vakantie?

Ja, ik wil boeken!


Veelgestelde vragen