WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Vinea Meidenkamp met lezerskorting!

Korting op meidenkampen voor lezers van MEIDEN Magazine

Wil jij deze zomer samen met andere gezellige meiden van jouw leeftijd vakantie vieren? Ga met Vinea op meidenkamp en kom nieuwe vriendinnen maken! Met de speciale lezerskorting kun jij nu een meidenkamp boeken met korting:

Met kortingscode MEIDENWEEK2022 krijg je €35 korting op een meidenkamp van 7 dagen

Met kortingscode MEIDENHALVEWEEK2022 krijg je €20 korting op een meidenkamp van 4 dagen

Deze kortingscodes zijn geldig tot en met 9 juli 2022.


Wat is een Vinea Meidenkamp?

  • De leukste vakanties speciaal voor meiden van 7 t/m 12 jaar
  • ​ Vol megatoffe meidenactiviteiten, van actief tot creatief
  •  Nieuwe vriendinnen maken
  • Volop gezelligheid en héél vaak de slappe lach
  • Keus uit hele of halve week kamp
  • Verschillende toffe locaties en programma's

Hieronder zie je uit welke meidenkampen je kunt kiezen!

Vinea Meidenkamp met korting


4-daags Meiden Zomerkamp voor 7-12 jaar

Vinea Meidenkamp

Lekker knutselen en tutten en nieuwe vriendinnetjes maken. Dat is waar dit meidenkamp om draait! Samen met andere meisjes ga je creatief aan de slag met bijvoorbeeld armbandjes maken en een spiegel versieren. Ook staat er een beautymiddag op het programma en kun je lekker gek doen tijdens de bonte avond. En oja, je gaat ook nog naar de dierentuin! Tussendoor is er alle tijd om te kletsen, keten, dansen en zingen. Buiten doen we de leukste en gekste spellen met elkaar.

Dit Meidenkamp is op een mooie locatie in Loon op Zand, direct naast de Loonse en Drunense Duinen. Hier hebben wij op de camping ons eigen knusse camp. Het kamp duurt 4 dagen, perfect voor een eerste keer kamp of voor wie gewoon liever niet zo lang van huis wil zijn.


4-daags Meiden Zomerkamp voor 10-12 jaar

Vinea Meidenkamp

Ben jij het liefste creatief bezig, of speel je toch liever buiten? Of vind je het allemaal leuk, zolang het maar gezellig is? Dan is dit jouw kamp! Samen met andere meiden ga je allerlei leuke dingen doen. Bijvoorbeeld verschillende DIY-projecten zoals een sleutelhanger diamond painten en een tas pimpen. Maar ook broodjes bakken op het kampvuur en dansen in de disco! Het wordt zo gezellig, voor je het weet heb jij nieuwe vriendinnen gemaakt!

Dit Meidenkamp duurt 4 dagen, perfect voor een eerste keer kamp of als je gewoon liever niet zo lang van huis wil zijn. Je slaapt in een groepshuis op een vakantiepark in Heino (Overijssel). Hier is van alles te doen! Je hebt er bijvoorbeeld een dierenweide en een zwembad waar we met mooi weer lekker een duik kunnen nemen.


Meiden Zomerkamp Duinrell voor 7-12 jaar

Tijdens dit meidenkamp in de zomervakantie verblijven we op vakantiepark Duinrell. De ideale plek om het pretpark en waterpark Tikibad te bezoeken! Dat gaan we dus zeker doen, maar dat is lang niet alles. Je gaat ook aan creatief aan de slag, wordt supermodel voor een dag en leert een cool dansje voor op TikTok. Ook duiken we de keuken in om een heerlijke high tea te bereiden.

Om de week helemaal af te maken mag op een meidenkamp natuurlijk ook een Bonte avond niet ontbreken. We maken er met zijn alleen een feestje van! Onze reisleidsters weten precies hoe ze het voor iedereen gezellig maken. Voor je het weet heb je al nieuwe vriendinnen gemaakt!


Meiden Zomerkamp Bos voor 7-12 jaar

Meiden Zomerkamp Bos, Vinea meidenkamp, meidenvakantie

Hou jij van meidendingen maar ook van natuur en buiten zijn? Kies dan voor het Meiden Zomerkamp in het bos! We verblijven in een gezellige accommodatie midden in de natuur. Hier kun je tussen de activiteiten door lekker buiten je energie kwijt. 

Tijdens dit meidenkamp dansen we op de nieuwste hits, plonzen we in het zwembad, doen we een nail art workshop en maken we onze eigen badzout en parfum. Natuurlijk houden we ook een pyjamaparty: lekker tutten, kletsen, gek doen en film kijken. Gigagezellig!


Wat anderen vonden van hun Vinea meidenkamp

"We hebben veel lol gehad met z'n allen. De activiteiten waren erg leuk. We hadden ook elke dag even vrije tijd en dat was fijn. Zo kon je je ook altijd even terugtrekken als je dat wou. De begeleiders waren lief, grappig en betrouwbaar. Ik heb het geweldig gehad!!!"

- Emma

"Het kamp was helemaal te gek!"

- Louelle

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op meidenkamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken!"

- Moeder van Rubiya, 8 jaar


Ook mee op meidenkamp?


Veelgestelde vragen