WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meiden zomerkamp 10-12

Heino

None
€ 349,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Meiden zomerkamp 10-12

Ben jij het liefste creatief bezig, of speel je toch liever buiten? Of vind je het allemaal leuk, zolang het maar gezellig is? Dan is dit jouw kamp! Samen met andere meiden ga je allerlei leuke dingen doen, van DIY tot dansen in de disco. Voor je het weet heb jij nieuwe vriendinnen gemaakt!

We verblijven op een superlocatie waar van alles te beleven valt. Ontdek het zelf maar tijdens de fotospeurtocht! Dan kom je misschien wel langs de dierenweide, waar je allerlei verschillende dieren mag aaien. Wat zijn ze lief! Verder gaan we ook creatief aan de slag. Je gaat een tas pimpen helemaal in jouw eigen stijl en maakt een gave sleutelhanger met diamond painting. Zo heb jij aan het eind van het kamp de mooiste creaties om thuis te laten zien.

Om het kamp nog gezelliger te maken gaat ook het kampvuur aan. Daar mag jij je eigen broodje bakken boven het vuur, mjam! ’s Avonds kunnen we lekker dansen en zingen met z’n allen, want er is een heuse disco op het terrein. Dus zoek je leukste outfit uit, laat een van je nieuwe vriendinnen je haar mooi doen en dan gaan we de dansvloer op! 

4 dagen leuke meidendingen doen
Tas pimpen, disco-avond en veel meer
Verblijf op park met zwembad