WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meiden zomerkamp 7-10

Loon op Zand

None
€ 349,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Meiden zomerkamp 7-10

Lekker knutselen en tutten en nieuwe vriendinnetjes maken. Dat is waar dit meidenkamp om draait! Samen met andere meisjes ga je creatief aan de slag en doe je lekker gek tijdens de bonte avond. En oja, je gaat ook nog naar de dierentuin!

Heb jij zin om allerlei leuke dingen te doen samen met andere meisjes van jouw leeftijd? Maar vind je een hele week kamp een beetje lang? Dan is dit 4-daagse meidenkamp wat voor jou! We gaan armbandjes maken, een spiegel versieren met mozaïek en je gaat zelf de mooiste en lekkerste zeepjes maken. Verder gaan we lekker tutten tijdens de beautymiddag en mag natuurlijk een bonte avond niet ontbreken. Tot slot gaan we ook nog op bezoek bij de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Het worden de leukste dagen van de zomer!

Tussendoor is er alle tijd om te kletsen, keten, dansen en zingen. Buiten doen we de leukste en gekste spellen met elkaar. Of jij nou alleen komt of met een vriendinnetje, de meiden van de reisleiding zorgen ervoor dat jij het hoe dan ook hartstikke gezellig gaat hebben.

4 dagen vol leuke meidenactiviteiten
Mozaïeken, zeepketting maken en meer
Dagje Safaripark Beekse Bergen