WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meidenkamp

None

Meidenkamp: de allerleukste meidenvakanties!

Wil jij deze zomer samen met andere leuke meiden vakantie vieren? Op meidenkamp (voorheen Tina kamp) ga je samen met andere meisjes van jouw leeftijd allerlei leuke dingen doen. Voor je het weet heb je er een boel nieuwe vriendinnen bij! Vinea organiseert meidenkampen in de zomervakantie, herfstvakantie en meivakantie. 

  • ​  Voor 7 t/m 12 jaar
  • ​  Vol megatoffe meidenactiviteiten, van actief tot creatief
  •   Nieuwe vriendinnen maken
  •   Volop gezelligheid en héél vaak de slappe lach
  •   Keus uit hele of halve week meidenkamp


Meidenkampen voor 7-12 jaar (voorheen Tina kamp)

Vind jij van alles leuk om te doen en wil je vooral een vakantie vol gezelligheid en heel veel lol? Ga dan mee op Meidenkamp! In de zomervakantie, herfst en meivakantie organiseren wij deze supertoffe meidenvakantie. Dit kamp is een ideale combi van creatief bezig zijn, lekker tutten, bewegen, relaxen en samen lachen. Denk aan activiteiten als een nail art workshop, DIY, dansen, zwemmen, een TikTok-workshop en pyjamaparty. Allemaal met meiden van jouw leeftijd, megagezellig dus! 

Je kunt op verschillende plekken in Nederland op meidenkamp met Vinea en het programma is overal net weer even anders!

Vinea meidenkamp, meidenvakantie, meiden zomerkamp


4-daags Meiden Zomerkamp voor 7-12 jaar

Vinea Meidenkamp

Lekker knutselen en tutten en nieuwe vriendinnetjes maken. Dat is waar dit meidenkamp om draait! Samen met andere meisjes ga je creatief aan de slag met bijvoorbeeld armbandjes maken en een spiegel versieren. Ook staat er een beautymiddag op het programma en kun je lekker gek doen tijdens de bonte avond. En oja, je gaat ook nog naar de dierentuin! Tussendoor is er alle tijd om te kletsen, keten, dansen en zingen. Buiten doen we de leukste en gekste spellen met elkaar.

Dit Meidenkamp is op een mooie locatie in Loon op Zand, direct naast de Loonse en Drunense Duinen. Hier hebben wij op de camping ons eigen knusse camp. Het kamp duurt 4 dagen, perfect voor een eerste keer kamp of voor wie gewoon liever niet zo lang van huis wil zijn.


4-daags Meiden Zomerkamp voor 7-12 jaar

Vinea Meidenkamp

Ben jij het liefste creatief bezig, of speel je toch liever buiten? Of vind je het allemaal leuk, zolang het maar gezellig is? Dan is dit jouw kamp! Samen met andere meiden ga je allerlei leuke dingen doen. Bijvoorbeeld verschillende DIY-projecten zoals een sleutelhanger diamond painten en een tas pimpen. Maar ook broodjes bakken op het kampvuur en dansen in de disco! Het wordt zo gezellig, voor je het weet heb jij nieuwe vriendinnen gemaakt!

Dit Meidenkamp duurt 4 dagen, perfect voor een eerste keer kamp of als je gewoon liever niet zo lang van huis wil zijn. Je slaapt in een groepshuis op een vakantiepark waar van alles te doen is. Zo heb je er bijvoorbeeld een dierenweide en een zwembad waar we met mooi weer lekker een duik kunnen nemen!


Meiden Zomerkamp Duinrell voor 7-12 jaar

Tijdens dit meidenkamp in de zomervakantie verblijven we op vakantiepark Duinrell. De ideale plek om het pretpark en waterpark Tikibad te bezoeken! Dat gaan we dus zeker doen, maar dat is lang niet alles. Je gaat ook aan creatief aan de slag, wordt supermodel voor een dag en leert een cool dansje voor op TikTok. Ook duiken we de keuken in om een heerlijke high tea te bereiden.

Om de week helemaal af te maken mag op een meidenkamp natuurlijk ook een Bonte avond niet ontbreken. We maken er met zijn alleen een feestje van! Onze reisleidsters weten precies hoe ze het voor iedereen gezellig maken. Voor je het weet heb je al nieuwe vriendinnen gemaakt!


Meiden Zomerkamp Bos 7-12 jaar

Meiden Zomerkamp Bos, Vinea meidenkamp, meidenvakantie

Hou jij van meidendingen maar ook van natuur en buiten zijn? Kies dan voor het Meiden Zomerkamp (voorheen Tina kamp) in het bos! We verblijven in een gezellige accommodatie midden in de natuur. Hier kun je tussen de activiteiten door lekker buiten je energie kwijt. 

Tijdens dit meidenkamp dansen we op de nieuwste hits, plonzen we in het zwembad, doen we een nail art workshop en maken we onze eigen badzout en parfum. Natuurlijk houden we ook een pyjamaparty: lekker tutten, kletsen, gek doen en film kijken. Gigagezellig!


Meidenkamp herfstvakantie 7-12 jaar

Creatief bezig tijdens het meiden herfstvakantie kamp

Een graffiti kunstwerk maken en spelen in een grote speeltuin. Een masker maken van je eigen gezicht, hippe kaarsen maken en oja, ook nog naar de dierentuin! Dit en nóg meer leuks ga je allemaal meemaken tijdens dit meidenkamp! Crea, dieren, spelen, het komt allemaal voorbij. Maar vooral: veel gezelligheid en lol met elkaar!

Je verblijft tijdens dit Meidenkamp in de herfstvakantie in een gezellige groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug.


Meidenkamp Meivakantie

Maak van jouw meivakantie een superleuke meidenvakantie! Op dit meidenkamp doe je allerlei leuke dingen, van creatieve DIY’s tot een dansworkshop waarmee je je eigen coole dansfilmpje kunt maken voor op TikTok. Je gaat de mooiste kaarsen maken voor thuis en heerlijk ruikend badzout of bodyscrub in de leukste kleurtjes. Ook gaan we squishies versieren en krijg je een echte nail art workshop. Verder gaan we ook met zijn allen een dag naar de dierentuin.

Al deze dingen doe je samen met andere meisjes van jouw leeftijd. Eén ding is zeker: als het aan de meiden van de reisleiding ligt, gaan we dit meidenkamp vooral ook heel veel lachen en keten!


Ervaringen van andere meiden

"We hebben veel lol gehad met z'n allen. De activiteiten waren erg leuk. We hadden ook elke dag even vrije tijd en dat was fijn. Zo kon je je ook altijd even terugtrekken als je dat wou. De begeleiders waren lief, grappig en betrouwbaar. Ik heb het geweldig gehad!!!"

Emma, over Meiden Zomerkamp

"Het kamp was helemaal te gek!"

Louelle, over Meidenkamp Herfstvakantie

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op meidenkamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

Moeder van Rubiya, 8 jaar


Ook mee op meidenkamp?


Veelgestelde vragen