WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Meivakantie Last minutes

2021

Het is bijna meivakantie! Ondanks corona kunnen de meikampen gelukkig doorgaan. Goed nieuws voor jongens en meiden die net als wij staan te springen om (weer) het water op te gaan: er zijn nog een paar plekjes beschikbaar op de zeilkampen! Kies tussen zeilen in Zeeland of windsurfen of zeilen in Friesland.

Groen vinkje​  2 t/m 7 mei

Groen vinkje  Voor de leeftijdsgroepen 7-12 en 12-15 jaar

Groen vinkje  Leren zeilen of windsurfen

Groen vinkje  CWO-gecertificeerde zeilscholen in Zeeland en Friesland

Groen vinkje​  Leuke spellen & avondactiviteiten

Button kies jouw zeilkamp meivakantie


Leren zeilen in Friesland

Deze meivakantie (nog beter) leren zeilen in Friesland? Of lijkt het jou juist heel gaaf om te leren windsurfen? Bij Zeilschool de Steven in Friesland kan het allebei. Voor je het weet maak jij je eerste meters over de Langweerderwielen! Of word jij nóg beter, als je al ervaring met zeilen of surfen hebt. Je krijgt namelijk altijd les op jouw eigen niveau.

Doordat je elke dag les krijgt van onze ervaren instructeurs kun je aan het eind van de week misschien zelfs je CWO-vorderingenstaat of -diploma halen. Ook zijn er elke dag leuke spellen en avondactiviteiten, wat dit kamp extra gezellig maakt! De meivakantie zeilkampen zijn er voor 7-12 en 12-15 jaar.

Meer info over zeilen in Friesland

Zeilkamp meivakantie Zeilschool De Viking, leren zeilen in Zeeland

Zeilschool de Viking aan het Veerse Meer is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Deze zeilschool in Zeeland is perfect om te beginnen met zeilen, of om door te groeien als je al ervaring hebt. In welke discipline je wil varen kies je zelf. Wordt het een catamaran, zwaardboot of toch kielboot? Waar je ook voor gaat, onze instructeurs zorgen voor lessen passend bij jouw niveau.

Er is deze vakantie ook tijd voor gezelligheid. Naast het zeilen doen we in de avonden leuke dingen, zoals een buitenspel of andere activiteit. Zo ga jij deze week niet alleen goed leren zeilen maar wordt het ook gewoon een superleuke week! De meivakantie zeilkampen zijn er voor 7-12 en 12-15 jaar.

Button meer info over Zeilkamp De viking


 

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft." 

- Karlijn, 12 jaar

 

"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

- Max, 13 jaar

 

"Wende vond het kamp verschrikkelijk leuk! Het brulboekje kent ze uit haar hoofd en ze weet nu echt al veel van zeilen. En dat allemaal binnen één week. Helemaal top!!!"

- Ouder(s) van Wende


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen