Ga mee op kamp in de MEIVAKANTIE

De vakantiekampen in de meivakantie gemist? Bekijk ons aanbod in de zomervakantie of tijdens de herfstvakantie!


Op kamp in de meivakantie? Er zijn topkampen te beleven! Je kunt op zeilkamp en surfkamp in Friesland. Of naar het actiekamp op de Utrechtse Heuvelrug. Op safari tijdens het WNF-rangers Meikamp, leren vloggen op het Tina Meikamp en nieuw dit jaar: dagkampen! Werk aan je eigen website en/of game tijdens het Codekamp bij jou in de buurt.

Ben je 15+ en wil je graag kampstaf of instructeur worden op een zeilkamp of surfkamp, kom dan naar de opleidingsweek!


​   

Begin jouw meivakantie echt goed. Meer aan bij dé jeugdzeilschool van Nederland in één van de bekendste watersportdorpen in Friesland: De Steven. Leer de beginselen van het zeilen of surfen of verbeter je CWO-niveau. Onze professionele, lieve en gekke instructeurs staan helemaal voor je klaar!

Details van dit vakantiekamp

Vertrekdatum: 22 en 28 april 2019
Reisduur: 6 dagen
Prijs: vanaf € 355,-


​   

Samen met dé Tina organiseren we het supertoffe Tinakamp in de meivakantie voor jou! Vloggen, tutten, creatief bezig zijn maar natuurlijk ook stoere meiden dingen want wij hebben girlpower! En 's avonds lekker marshmallows en warme chocolademelk bij een mooi kampvuur.

Details van dit Tinakamp

Vertrekdatum: 22 en 29 april 2019
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 299,-


   

Stilzitten niets voor jou? In de meivakantie kan je met ons los op het actiekamp. Mountainbiken, archery tag, bootcamp…en dat is nog lang niet alles maar dan moet je wel 5 dagen komen, want dan mis je niks van al die vet gave activiteiten.

Details van dit actiekamp

Vertrekdatum: 22 en 29 april 2019
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 259,-


   

Ben jij helemaal gek van wilde dieren? Dan is het WNF Ranger Meikamp echt iets voor jou! In Dierenpark Amersfoort leer je alles over de dieren die hier leven. Je gaat een keer na sluitingstijd het park in om te kijken of alle dieren al liggen te slapen. Een echte valkenier komt op bezoek op de accommodatie en laat jou kennismaken met verschillende roofvogels. Wow!

Details van dit wnf-rangers kamp

Vertrekdatum: 22 en 29 april 2019
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 299,-


 .  

Bouw je eigen website en leer je de basisprincipes van het programmeren. Ontdek hoe games worden geprogrammeerd en hoe jij bestaande games kunt verbeteren. Maak kennis met de technologie achter jouw favoriete games. Leer hierbij nieuwe digitale en 21ste eeuwse vaardigheden. Door heel Nederland organiseren wij samen met Bomberbot dit dagkamp in de meivakantie.

Details van dit codekamp

Startdatum: 29 april 2019
Reisduur: 5 dagen
Prijs: vanaf € 299,-


 ​​

Word zeilinstructeur of kampstaf bij Vinea Zeilscholen en treed toe tot onze hechte staffamilie!  Uit meer dan 65 jaar ervaring waarin honderden stafleden je voor zijn gegaan kunnen we stellen dat het zijn van een Vinea instructeur meer is dan alleen een functie. De skills die je leert tijdens het begeleiden van een zomerkamp zal je ook buiten Vinea goed kunnen gebruiken. Ben je creatief, een beetje (of heel erg) gek, kan je hard werken en heb je een groot Vinea-hart? Meld je dan snel aan voor het instructeurs of kampstafopleiding! 

Details van deze opleiding

Startdatum: 26 april 2019
Reisduur: 3, 5, 6, 8 of 10 dagen
Prijs: vanaf € 40,-


  • Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
  • Je iets nieuws leert en dat dat veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
  • De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
  • Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
  • Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR, CWO en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!