MEIVAKANTIE

Ga met Vinea mee in 2018!

Ben jij al een 'Vineast' in hart en nieren en kan je geen genoeg krijgen van onze vakanties? Ga met ons mee in de meivakantie! Ook als je ons nog niet kent, ben je zeer welkom! Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal met ons mee op vakantie bent geweest, wil je vaker!


Telstar Surfkamp in de meivakantie

Ga jij deze meivakantie door het water scheuren bij Telstar? Door het ondiepe water, de goede windomstandigheden, het nieuwste materiaal en de gezellige surfsfeer vermaak je je meteen en pak je het snel op. Ook als je even niet op je surfplank staat, verveel je je geen moment. Van slacklinen, indoboarden en suppen tot barbecueën op het strand: je maakt het deze vakantie allemaal mee. 

 

Details van dit surfkamp

Vertrekdatum: 29 april 2018
Reisduur: 6 dagen
Prijs: € 395,-

 


Zeilkamp meivakantie

Jouw meivakantie begint echt goed. Met allemaal vrienden, vriendinnen en een instructeur ben je op het water. Zeilschool de Steven ligt aan de haven midden in het dorp Langweer. We varen hier op de Langweerder Wielen, een schitterend meer in de buurt van Sneek. Dit meer is perfect om op te leren zeilen. Ook maken we een dagtocht naar bijvoorbeeld Sneek of Heeg, want we willen natuurlijk meer van Friesland zien.

 

Details van dit kamp

Vertrekdatum: 29 april 2018
Reisduur: 6 dagen
Prijs: vanaf € 345,-


Tina meikamp 8-12

In samenwerking met de Tina organiseren we een supertoffe meiden meivakantie voor jou! Deze vakantie is de ideale combi van relaxen, creatief bezig zijn, lekker tutten met de andere meiden van je kamp en een beetje actie! Daar wil je toch bij zijn?

 

Details van dit meidenkamp

Vertrekdatum: 30 april 2018 / 2 mei 2018
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 285,-


Actie in Bennekom

Wil jij ook een meivakantie met superveel actie en massa’s nieuwe vakantievrienden? Ga dan met ons mee op actiekamp? Wiebel over de strak gespannen kabel boven het water, klauter door obstakels en zwier als een echte tarzan aan een dik touw door het challengeparcours. Voltooi met jouw team alle opdrachten tijdens Expeditie Robinson als beste.

 

Details van dit actiekamp

Vertrekdatum: 30 april 2018 / 2 mei 2018
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 239,-


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert 
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft 
  • Alle vakanties all inclusive zijn voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en SGR