WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meivakantie kampen

Op kamp in de meivakantie 2023

Bij Vinea kun je ook in de meivakantie 2023 op kamp. Van leren zeilen in Friesland of Zeeland, tot een kamp vol actie of juist creatieve activiteiten. Dus wil je deze meivakantie echt iets leuks doen, dan is een kamp zeker een goed idee! Er zijn niet alleen in de meivakantie kampen, maar ook in de herfstvakantie zijn er kampen.

  1. ​De leukste kampen in de meivakantie 2023
  2. Voor 7-16 jaar
  3. Zeilen, Actie of Meidenkamp
  4. In Friesland, Zeeland of de Utrechtse Heuvelrug
  5. Keus uit 3 of 5 dagen
None

Meivakantie Zeilkamp De Viking

Zeilschool de Viking aan het Veerse Meer is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Deze zeilschool in Zeeland is perfect om te beginnen met zeilen. Of om door te groeien als je al ervaring hebt. In welke discipline je wil varen kies je zelf. Wordt het een catamaran, zwaardboot of toch kielboot? Waar je ook voor gaat, onze instructeurs zorgen voor lessen passend bij jouw niveau.

Er is deze vakantie ook tijd voor gezelligheid. Naast het zeilen doen we in de avonden leuke dingen, zoals een buitenspel of andere activiteit. Zo ga jij deze meivakantie niet alleen goed leren zeilen maar wordt het ook gewoon een superleuke week!

Dit zeilkamp in de meivakantie 2023 is voor 10 t/m 16 jaar.

Meer info & prijzen
None

Meivakantie Actiekamp voor 7-12 jaar

Dit meivakantie kamp is voor stoere meiden en jongens die graag actief bezig zijn. Het programma zit vol leuke activiteiten in de buitenlucht. Lekker bewegen en nieuwe dingen proberen. Ondertussen maak je vanzelf vrienden!

Naast het vaste programma organiseert de reisleiding nog meer leuks. Van coole buitenspellen tot gekke avondactiviteiten. Verder bedenkt de reisleiding de gekste en leukste spellen om met elkaar te doen. Aan het eind van de dag rust je lekker uit met je nieuwe vakantievrienden bij het kampvuur.

Je kunt bij dit Actiekamp in de meivakantie 2023 kiezen of je 3 of 5 dagen op kamp wil.

Meer info & prijzen
None

Creatieve Meivakantie voor 7-12 jaar

Maak van jouw kamp in de meivakantie 2023 een superleuke, creatieve vakantie! Dit meivakantie kamp is dé manier om nieuwe vrienden te maken. Met een gezellig groepje ga je allerlei leuke dingen maken en doen. Van creatieve DIY's tot plonzen in het zwembad en samen dansen en zingen.

Je kunt bij dit Creatieve kamp Meivakantie 2023 kiezen of je 3 of 5 dagen wil blijven.

Meer info & prijzen
None

Meivakantie Zeilkamp de Steven

Een kamp tijdens de meivakantie waar je (nog beter) leert zeilen in Friesland? Of lijkt het jou gaaf om te leren windsurfen? Bij Zeilschool de Steven in Friesland kan het allebei. Voor je het weet maak jij je eerste meters over de Langweerderwielen! Of word jij nóg beter, als je al ervaring met zeilen of surfen hebt. Je krijgt namelijk altijd les op jouw eigen niveau.

Doordat je elke dag les krijgt van onze ervaren instructeurs kun je aan het eind van de week een CWO-vorderingenstaat of -diploma halen. Ook zijn er elke dag leuke spellen en avondactiviteiten, wat dit kamp extra gezellig maakt!

Dit zeilkamp is helaas in de meivakantie 2023 niet meer beschikbaar.

None

Veelgestelde vragen

Dit vonden anderen van hun meivakantie kamp

8,7
"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

Karlijn
Leeftijd: 12

8,3
"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

Max
Leeftijd: 13

9,2
"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

Maaike
Leeftijd: 38