WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

2022

Meivakantie kampen

None

Op kamp in de meivakantie

Bij Vinea kun je ook in de meivakantie 2022 op kamp. Van lekker het water op en leren zeilen in Friesland of Zeeland, tot een kamp vol actie of een gezellige meidenvakantie. Dus wil je deze meivakantie echt iets leuks doen, dan is een kamp zeker een goed idee!

  • ​De leukste meivakantiekampen
  • Voor 7-16 jaar
  • Zeilen, Actie of Meidenkamp
  • In Friesland, Zeeland of de Utrechtse Heuvelrug
  • Keus uit 3 of 5 dagen


Meivakantie Zeilkamp de Steven voor 7-16 jaar

Deze meivakantie (nog beter) leren zeilen in Friesland? Of lijkt het jou juist heel gaaf om te leren windsurfen? Bij Zeilschool de Steven in Friesland kan het allebei. Voor je het weet maak jij je eerste meters over de Langweerderwielen! Of word jij nóg beter, als je al ervaring met zeilen of surfen hebt. Je krijgt namelijk altijd les op jouw eigen niveau.

Doordat je elke dag les krijgt van onze ervaren instructeurs kun je aan het eind van de week een CWO-vorderingenstaat of -diploma halen. Ook zijn er elke dag leuke spellen en avondactiviteiten, wat dit kamp extra gezellig maakt! Dit zeilkamp is er in de meivakantie 2022 voor de leeftijdsgroep van 7-16 jaar.


Meivakantie Zeilkamp De Viking voor 7-16 jaar

Zeilschool de Viking aan het Veerse Meer is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Deze zeilschool in Zeeland is perfect om te beginnen met zeilen, of om door te groeien als je al ervaring hebt. In welke discipline je wil varen kies je zelf. Wordt het een catamaran, zwaardboot of toch kielboot? Waar je ook voor gaat, onze instructeurs zorgen voor lessen passend bij jouw niveau.

Er is deze vakantie ook tijd voor gezelligheid. Naast het zeilen doen we in de avonden leuke dingen, zoals een buitenspel of andere activiteit. Zo ga jij deze week niet alleen goed leren zeilen maar wordt het ook gewoon een superleuke week! Dit zeilkamp in de meivakantie 2022 is voor 7 t/m 16 jaar.


Meivakantie Actiekamp voor 7-12 jaar

Dit meivakantie kamp is voor stoere meiden en jongens die graag actief bezig zijn. Je gaat crossen door de bossen en gaat de strijd met elkaar aan met lasergamen. Hopelijk kun je goed mikken, want dat heb je ook nodig bij het boogschieten! Bij de bamboe-challenge en Survival of the fittest draait alles om teamwork. Verder staan er nog een gave bootcamp op het programma en gaan jullie eten koken op vuur. Om de vakantie compleet te maken gaan we ook nog een dagje naar de dierentuin.

Verder bedenkt de reisleiding de gekste en leukste spellen om met elkaar te doen. Aan het eind van de dag rust je lekker uit met je nieuwe vakantievrienden bij het kampvuur.


Meivakantie Meidenkamp voor 7-12 jaar

Maak van jouw meivakantie 2022 een superleuke meidenvakantie! Op dit meivakantie kamp doe je allerlei leuke meidendingen, van creatieve DIY’s tot een dansworkshop waarmee je je eigen coole dansfilmpje kunt maken voor op TikTok. Je gaat de mooiste kaarsen maken voor thuis en heerlijk ruikend badzout of bodyscrub in de leukste kleurtjes. Ook gaan we squishies versieren en krijg je een echte nail art workshop. Verder gaan we ook met zijn allen een dag naar Dierenpark Amersfoort.

Natúúrlijk mag ook een echte Bonte avond niet ontbreken! Lekker gek doen en keten, zo wordt deze week reuzegezellig. Kom jij ook nieuwe vriendinnen maken deze meivakantie?


Dit vonden anderen van hun meivakantie kamp

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

- Karlijn, 12 jaar

"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

- Max, 13 jaar

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

- Moeder van Rubiya, 8 jaar


Ook op kamp in de meivakantie 2022?


Veelgestelde vragen