WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Deze vakantie hoef je je niet te vervelen!

Meivakantie kampen

Op kamp in de meivakantie

Bij Vinea kun je ook in de meivakantie op kamp. Van leren zeilen in Friesland of Zeeland, tot een kamp vol actie of juist creatieve activiteiten. Dus wil je deze meivakantie echt iets leuks doen, dan is een kamp zeker een goed idee!

  1. ​De leukste kampen in de meivakantie
  2. Voor 7 t/m 16 jaar
  3. Van actief tot creatief
  4. Leren zeilen in Friesland en Zeeland
  5. Keus uit 3 of 5 dagen
None

Dagkampen in mei

Wij organiseren vakanties door heel Europa. De kampen voor kinderen tot 12 jaar zijn allemaal in Nederland. Van Friesland tot Zeeland, er is altijd wel een zomerkamp voor kinderen bij je in de buurt. Zo hebben we voor ieder kamp een plek uitgezocht die goed aansluit bij het thema en de activiteiten. Van een strandvakantie op loopafstand van de zee, tot een actief kinderkamp midden in de natuur. Tijdens een natuurkamp voor kinderen zorgen we ook altijd dat er genoeg ruimte is om lekker (buiten) te spelen. Bij het ene kinderkamp met overnachting verblijf je in een groot huis, bij anderen slaap je in een tent.

Bekijk meikampen
None

Leren zeilen in Zeeland

In de meivakantie op zeilkamp bij Zeilschool De Viking betekent een week vol zeilen en fun! Je vaart op het zoute Veerse Meer en krijgt zeilles van de leukste instructeurs. We hebben hier een zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 10-16 jaar.

Het maakt niet uit of jij al vaker gezeild hebt of niet. Onze enthousiaste instructeurs passen de lessen aan aan jouw niveau. Voor je het weet vaar jij het meer over in een optimist, O’pen Bic of Laser Pico. Naast het zeilen organiseert de staf leuke spellen, gekke thema-avonden en meer om er een top herfstvakantie kamp van te maken!

Ga zeilen bij de Viking
None

Op zeilkamp in Friesland

Kom in de meivakantie zeilen in Friesland! Zeilschool de Steven is dé jeugdzeilschool van Friesland, een hele geschikte plek om (nog beter) te leren zeilen. We hebben hier een gaaf zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 16 jaar.

Onze instructeurs staan te springen om samen met jou het water op te gaan! Op De Steven kun je kiezen uit verschillende bootsoorten en je kunt ook leren windsurfen. Na een dag hard varen warmen we lekker binnen op en staat er een te gek avondspel op het programma.

Ga zeilen bij de Steven
None

Waarom kies je voor Vinea?

Actieve vakanties organiseren doen wij al héél lang. Al meer dan 70 jaar om precies te zijn. Daardoor weten we precies wat leuk is om te doen op vakantie en voor welke leeftijd. We zoeken zoveel mogelijk activiteiten uit die je niet zomaar elke dag doet. Zo is een reis of kamp met Vinea een manier om je grenzen te verleggen. Letterlijk en figuurlijk!

Minstens zo belangrijk: we weten precies hoe we het voor iedereen op vakantie supergezellig maken. Daar spelen onze reisleiders een belangrijke rol in. Wij selecteren hiervoor jonge, enthousiaste mensen die we zelf opleiden. Zo weten we zeker dat iedereen hetzelfde Vinea-gevoel uitstraalt op kamp. Samen maken we de leukste vakanties!

Lees meer over Vinea
None

Elk seizoen wat te doen!

Je hoeft niet tot de meivakantie te wachten voor een geweldige tijd met leeftijdsgenoten. Je kunt ook met Vinea op jeugdkamp in de voorjaars- en herfstvakantie, maar ook in de zomervakantie. Zo kun je in de herfst kiezen voor één van onze avontuurlijke kampen zoals een actie- en outdoorkamp of een zeilkamp. Maar we bieden ook een leerzaam sciencekamp, een actief sport & spelkamp en een creatief dagkamp aan. In de kerst- en voorjaarsvakantie is het mogelijk om op snowcamp te gaan voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Wanneer ga jij op jouw volgende avontuur?

Kies jouw favoriet
None

Veelgestelde vragen

Blogs

Dit vonden anderen van hun meivakantie kamp

8,7
"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

Karlijn
Leeftijd: 12

8,3
"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

Max
Leeftijd: 13

9,2
"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

Maaike
Leeftijd: 38