MYSTERY CAMP

Verrassend én voordelig: Vinea Mystery Camp!

Kan je niet kiezen, wil je niet kiezen of wil je extra voordelig op vakantie? Kies dan voor een Vinea Mystery Camp! Verrassend en vooral heel leuk!

Jij krijgt van ons een echte Vinea vakantie en je bepaalt zelf welke datum je op vakantie gaat!

  • Boordevol actie en fun
  • Samen met leeftijdsgenoten
  • Passend bij jouw voorkeur
  • Extra voordelig geprijsd

Vinea kan door een Vinea Mystery Camp de bezetting op de verschillende kampen optimaliseren. Dit maakt het voor ons mogelijk een Mystery Camp (tijdelijk) extra voordelig aan te bieden. De prijzen voor een Vinea Mystery Camp zijn als volgt:

4 dagen 189,- in Nederland
7 dagen 349,- in Nederland

Of 8 tot 10 dagen naar het buitenland voor 499,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 17,50 boekingskosten en alleen geldig in 2019. Het Mystery Camp is niet te combineren met eventuele andere kortingsacties van Vinea. Wil je met meerdere personen boeken voor eenzelfde Mystery Camp? Geef dit dan als bijzonderheid aan. De Mystery Camps zijn slechts tijdelijk boekbaar en zolang de voorraad strekt. Vinea Vakanties behoudt zicht het recht voor een mystery camp niet te boeken als er onvoldoende plaats is rondom de gekozen startdatum.

Boek hieronder jouw Vinea Mystery Camp en laat je verrassen! Nadat je hebt geboekt, krijg je binnen 3 werkdagen van ons de bevestiging van het kamp dat wij voor je hebben geselecteerd. Yes, jij gaat mee op één van onze toffe vakanties!