ONS AANBOD

SCHOOLGROEPEN

Dikwijls krijgen wij de vraag: 'wanneer moet ik het schoolkamp regelen voor 2019'? Ons advies: je kunt er niet snel genoeg bij zijn. Veel scholen gaan in dezelfde periode op kamp. Dit betekent dat er veel aanvragen tegelijkertijd binnenkomen voor eenzelfde startdatum. Er spelen vaak ook wensen omtrent verblijfsgrootte, de regio of het kampthema.

Bij Vinea hebben we momenteel de volgende actie: vraag nu geheel vrijblijvend het schoolkamp van 2019 aan!

 Binnen 3 minuten het schoolkamp van 2019 geregeld;

 Langlopend en vrijblijvend een optie op jouw favoriete locatie;

 Bevestigen in juni, aanbetalen in september.

Actievoorwaarden:

  • Vraag nu vrijblijvend het schoolkamp van 2019* aan (het kost je maar 3 minuten tijd);
  • Vinea plaatst een langlopende optie op het voorgestelde verblijf en de activiteiten;
  • Uiterlijk 15 juni kan de optie bevestigd of kostenloos geannuleerd worden.
  • Wordt er niet bevestigd? Ook dan vervalt de optie kostenloos.
  • Wordt er wel bevestigd? Dan hoef je pas in september aan te betalen.
  • Vinea helpt je bij het herinneren aan de datum van 15 juni.

* Wintersportreizen zijn uitgezonderd van deze actie.

Vraag hier een offerte aan


Zon, zee, strand en actie? Ga voor een Strand & Actie kamp van Vinea! Tijdens activiteiten als mountainbiken, sup’pen, of funboarden hebben de leerlingen een super kamp!


      


Outdoor & avontuur staat voor actie, samenwerking en natuur? Tijdens activiteiten als Expeditie Robinson, mountainbiken of een gps-tocht werken leerlingen aan vaardigheden als samenwerken, doorzetten en ruimtelijk inzicht. 


   ​   

      

      


Een super gezellig kamp en ook leren zeilen of surfen! Wij hebben mogelijkheden voor zeilen en surfen in Friesland, of voor een surfkamp op Strand Horst.


        ​


De ideale combinatie tussen taal, cultuur en leuke activiteiten! Overdag kunnen er taallessen worden gevolgd. In de middag is er tijd voor culturele en/of sportieve activiteiten.Bent u op zoek naar een kamp gericht op een bepaald thema? Vinea heeft voor u de leukste thema's uitgewerkt. Naast Educatief & Natuur volgen er binnenkort nog meer themakampen. Uiteraard kunnen wij ook voor u een themakamp op maat uitwerken.Nog heel veel meer keus 

Naast onze standaardprogramma's bieden we nog veel meer mogelijkheden. Vinea is niet voor niets de grootste jeugdreisorganisatie van Nederland! Denk ook eens aan een taalkamp, dierentuinkamp, weetjes-kamp of sportkamp!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan