WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

ONS AANBOD

SCHOOLGROEPEN

Zon, zee, strand en actie? Ga voor een Strand & Actie kamp van Vinea! Tijdens activiteiten als mountainbiken, sup’pen, of funboarden hebben de leerlingen een super kamp!


      


Outdoor & avontuur staat voor actie, samenwerking en natuur? Tijdens activiteiten als Expeditie Robinson, mountainbiken of een gps-tocht werken leerlingen aan vaardigheden als samenwerken, doorzetten en ruimtelijk inzicht. Bekijk de populairste outdoor kampen


   ​   

      

      


Een super gezellig kamp en ook leren zeilen of surfen! Wij hebben mogelijkheden voor zeilen en surfen in Friesland, of voor een surfkamp op Strand Horst.


        ​


De ideale combinatie tussen taal, cultuur en leuke activiteiten! Overdag kunnen er taallessen worden gevolgd. In de middag is er tijd voor culturele en/of sportieve activiteiten.Bent u op zoek naar een kamp gericht op een bepaald thema? Vinea heeft voor u de leukste thema's uitgewerkt. Naast Educatief & Natuur volgen er binnenkort nog meer themakampen. Uiteraard kunnen wij ook voor u een themakamp op maat uitwerken.Nog heel veel meer keus 
Naast onze standaardprogramma's bieden we nog veel meer mogelijkheden. Vinea is niet voor niets de grootste jeugdreisorganisatie van Nederland! Denk ook eens aan een taalkamp, dierentuinkamp, weetjes-kamp of sportkamp!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan