Snowcamp Nieuwjaar Kaprun 10-12

Snowcamp Nieuwjaar Kaprun 10-12

Wil jij dit jaar wél een witte kerst? Een vakantie waarin je, naast dat je je uitleeft op de piste, sneeuwballengevechten houdt met je vriendjes, sneeuwpoppen bouwt, gaat sleën en nog veel meer sneeuwpret beleeft? Ga dan met ons mee op snowcamp! Op Tweede Kerstdag schuif je eerst nog gezellig aan de kerstbrunch met je famillie om daarna met jouw leeftijdgenootjes in de bus te stappen. Op naar een week vol sneeuw en onwijs veel plezier!

Heb jij de wintersportkriebels al te pakken? Misschien ben je al eens met je ouders op wintersport geweest en kan je er geen genoeg van krijgen. Of heb je het van vrienden gehoord en lijkt het je leuk om samen met leeftijdsgenootjes een week in de sneeuw te beleven. Ga dan mee op snowcamp! Overdag gaan we gezellig samen de piste op. Je kunt kiezen of je met een reisleider en leeftijdgenootjes op pad gaat of met een leraar zodat die je (nog beter) leert skiën of boarden. Wat je ook kiest, tussen de middag verzamelen we bij de Big Apple waar met z'n allen lunchen (je eigen lunchpakket, een bord pommes frites of een lekkere spaghetti bolognese). Als toetje neem je een groot glas 'Schiwasser' of een ‘heisse Choco mit Sahne’! Mmmm!

De lunch is ook een mooi moment om samen met de reisleider en de rest van de groep plannetjes te smeden voor de rest van de dag. Wat staat er deze middag op het programma? Een kijkje nemen in het funpark, een tocht maken naar de andere kant van de gletscher of wil je gewoon al het geleerde van die ochtend nog eens oefenen? Het kan allemaal! De gletscher bestaat maar uit 46 km piste maar door de veranderende weersomstandigheden en het prachtige uitzicht, lijkt het steeds of je van een andere piste afdaalt. Wil je vooral veel bospaadjes skiën of kan je alle 46 kilometer dromen? Dan gaan we een kijkje nemen bij de andere berg van Kaprun, de Maiskogel. De reisleiding heeft superleuke ideeën zodat je het uiterste uit je pistedag kunt halen! Aan het einde van de dag gunnen we onszelf een kadootje: we slaan die laatste dalafdaling over en nemen de Gletscherjet1 naar het dal! Even uitrusten. Maar niet te lang, want onze eigen bus staat klaar om ons weer terug naar het hostel te brengen. Ja, je leest het goed, onze eigen skibus. Gegarandeerd plek dus! 

Als echte VIP's worden we voor de deur van ons hostel afgezet en kunnen we nog even relaxen tot het avondeten. Even douchen, een boekje lezen, op de wifi of meedoen met een spelletje Weerwolven. Als er sneeuw in het dal ligt, hebben we geluk! De reisleiding bedenkt elke keer weer de leukste sneeuwgames! Na zo’n sportieve dag in de buitenlucht, gaat het avondeten er vast goed in. We eten een typisch Oostenrijkse 3- gangen maaltijd. Dat wordt smullen! Na het eten doen we nog meer leuke activiteiten, zoals Who’s the man, De lama’s, Hints en ook kunnen we een keertje rodelen of zwemmen! Je raadt al wat het allerleukste van de hele week is... het oud en nieuw feest natuurlijk! Zorg daarom dat je een feestoutfit in je koffer stopt, want het Vinea-Sylvester (Duits voor oud en nieuw) feestje wordt supergezellig. Tijdens een spannende challenge gaat de reisleiding jullie kennis over sneeuw, skiën, boarden en 2016 op de proef stellen! Spannend! 

Check het skigebied

Lees meer
Vanaf € 835,-

In het kort

 • 100% sneeuwzeker skigebied Kaprun-Zell am See
 • 1e kerstdag bij je famillie, 2e kerstdag richting de sneeuw!
 • Keuze tussen wel of geen les
 • De gaafste avondprogramma's bedacht door de reisleiding
 • Een avond zwemmen en rodelen
 • Onder begeleiding van een reisleider het skigebied verkennen
 • Gezelligheid van een grote groep
 • Een unieke combinatie van wintersport en sneeuwfun
 • Boeken met zekerheid van de ANVR en SGR
 • Luxe accommodatie met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangenmaaltijd 

 

 • Oud & nieuw vieren op de piste
 • Skivakantie met leeftijdsgenoten
 • Sneeuwzeker