Snowcamp Nieuwjaar Kaprun 12-15

Snowcamp Nieuwjaar Kaprun 12-15

Kijk je er al naar uit om je kerstvakantie in de sneeuw door te brengen? Maar vinden je ouders het wel zo gezellig als je met Kerst thuis bent? Dat komt goed uit, want wij vertrekken pas op 2e Kerstdag! Nadat je je buik hebt volgegeten op 1e Kerstdag en tijdens de brunch op 2e Kerstdag, stop je de laatste spullen in je tas en stap je de bus in. Op naar de sneeuw! Onze touringcar brengt je regelrecht naar het skigebied Kaprun - Zell am See voor een week gegarandeerd sneeuw (er ligt namelijk een hele hoge gletscher) en heel, heel veel meters piste om te ontdekken samen met je leeftijdsgenootjes. En als je wilt, kun je je techniek verder bijschaven met behulp van onze Engels- of Nederlandssprekende instructeurs. 's Avonds bedenkt de reisleiding (samen met jou) een leuk avondprogramma. En als klap op de vuurpijl vieren we natuurlijk een te gek oud en nieuw feest met je nieuwe vrienden!  

Heb jij wel eens een witte kerstvakantie meegemaakt? Nee? Dan is dit je kans! In Kaprun ligt gletscher de Kitzsteinhorn, waar gegarandeerd sneeuw op ligt! Wel zo fijn, want daardoor hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken of er genoeg sneeuw ligt. Samen met de groep (waarvan iedereen ongeveer zo oud is als jij) beleef jij een toptijd! En daarbij maakt het niet uit of je nog nooit op de latten hebt gestaan of dit van kleins af aan al doet. Als jij je prima zelf kan redden op de piste en vooral veel meters wilt maken, mag je samen met een groepje leeftijdsgenootjes lekker vrij skiën of boarden. Als dit je eerste wintersportvakantie wordt, kan je les nemen. Je krijgt dan op je eigen niveau instructie van gediplomeerde instructeurs.

Tussen de middag verzamelt onze hele groep zich weer, of je nou les hebt of niet, onderaan de piste bij de Big Apple. Hier eten we gezellig samen ons lunchpakket op. Of als je liever iets warms eet, bestel je een wienerschnitzel zo groot als een vloerkleed, een smakelijke pizza of een lekkere currywurst. Mmmm, lekker!

Gaat bij jou die dalafdaling aan het eind van de dag ook nooit zo best? Nog een voordeel van de gletscher! Je stapt boven in de lift en deze zet je beneden weer neer en daar stap je zo onze eigen bus in. Deze zet ons voor de deur van ons jeugdhostel in Piesendorf af. Thuiskomen was nog nooit zo makkelijk! Je slaapt hier in 2-6 persoonskamers met een eigen douche of wc. Na de dag op de piste kan je lekker douchen, chillen, op de wifi, een dvd’tje kijken of als jij nog energie over hebt: een balletje trappen in de enorme gymzaal. De avondmaaltijd bestaat uit drie gangen en een uitgebreid saladebuffet. In de avond heeft de staf de leukste activiteiten bedacht. Zo gaan we een keertje rodelen, zwemmen, zetten we een DVD (met popcorn) op voor de ultieme chill-avond en kennen de reisleiders een heleboel toffe spellen. Het allermooiste feestje is natuurlijk oud & nieuw, in Oostenrijk noemen ze dit Sylvester. Zorg er dus ook vooral voor dat je iets feestelijks in je koffer hebt zitten! Na een uitgebreid diner hebben de reisleiders een echte feestavond voor je in petto! Natuurlijk met vuurwerk en champagne om 00.00 uur. Net nieuwe jaar luiden we natuurlijk goed in, dus de volgende dag mag je uitslapen. Niet te lang hoor, want je wil natuurlijk wel de ‘first track’ van het nieuwe jaar zetten op de piste! 

Check hier het skigebied

Lees meer
Vanaf € 835,-

In het kort

 • 100% sneeuwzeker skigebied Zell am See-Kaprun
 • Keuze tussen wel of geen les
 • 7-daagse skipas
 • Meedansen in de après-ski
 • Reisleiding bedenkt de leukste avondprogramma’s
 • Zelf het skigebied verkennen, met de reisleider in de buurt
 • Gezelligheid van een grote groep
 • Een unieke combinatie van actie, fun en party
 • Boeken met zekerheid van de ANVR en SGR
 • Luxe accommodatie met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangenmaaltijd
 • Oud & nieuw vieren op de piste
 • Skivakantie met leeftijdsgenoten
 • Sneeuwzeker