Snowcamp Saalbach 15-19

Snowcamp Saalbach 15-19

Je wilt zonder je ouders op wintersport, maar hoe regel je dat allemaal? Laat het lekker aan ons over, zodat je je hoofd niet hoeft te breken over al dat gedoe met vervoer, accommodaties en skipassen. Na het boeken hoef je alleen nog maar plezier te maken en wordt alles voor jouw snowcamp door ons geregeld. Met alle gezelligheid (en zekerheid) van een grote groep van jouw leeftijd, verken je in alle vrijheid het skigebied. Er is altijd een reisleider in de buurt, of met één telefoontje op te piepen voor gezelligheid of advies. Is dat voor jou de ideale vakantie? Ga dan met ons mee op snowcamp in Saalbach-Hinterglemm. 

Saalbach Hinterglemm is het skicircus van Oostenrijk! Met maar liefst 270 kilometer aan voornamelijk blauwe en rode afdalingen is het hier heerlijk cruisen over de brede, goed geprepareerde pistes. Wil jij het liefste zoveel mogelijk meters maken? Mooi, daar houden wij ook van! Sinds 2016 is er een aansluiting met Fieberbrunn, waardoor je nu het hele gebied kan ontdekken zonder van je latten of je board af te komen. Maar ook voor de echte rookies is er genoeg variatie. Je hebt de keuze uit het Nitro Snowpark, de Skier en Boardercross op de Bernkogel. Kan jij er echt geen genoeg van krijgen? Dan kan je tot 21.30 uur door in het verlichte Night Park. Ben jij nog bezig om een goede ‘rider’ te worden dan is het Learn-to-ride-Park ideaal! 

Ons vakantiehuis ligt in Saalbach, aan de piste. Je loopt de voordeur uit, stapt op je ski's of board en je pakt de blauwe afdaling om even rustig in te komen, voordat je de oversteek naar Hinterglemm maakt. We kunnen opsplitsen in kleinere groepjes, zodat iedereen kan doen wat 'ie wil, maar tussen de middag komen we allemaal weer samen. Het is tenslotte wel zo gezellig om samen met de rest van de groep te lunchen. 

Om weer terug te komen kan je gewoon weer de pistes terug naar het vakantiehuis pakken, je arriveert daar voor de deur. Daar aangekomen verruil je je snowgear voor een iets chillere outfit, skischoenen staan nou eenmaal niet bekend om hun comfort, en loop je 200 meter en sta je zo midden in de bruisende après-ski bij de Hinterhagalm. Totdat de goed vullende 3-gangenmaaltijd klaar staat, gaat hier het dak eraf!  Wil jij iets meer keuze of kan je niet genoeg van alle party krijgen, dan pakken we in de avond een taxi naar Hinterglemm. Hier kan je los gaan op de laatste hits tot in de late uurtjes.

De reisleiding regelt en organiseert van alles voor je en houdt een oogje in het zeil. De reisleiders zijn ook allemaal jonge mensen die net zo dol zijn op meters maken als jij dus neem ze vooral mee op je tochten. Kortom, ben jij op zoek naar veel kilometers piste om te ontdekken en een goede après-ski? Dan zit je in Saalbach-Hinterglemm op de juiste plek! Lees er nog veel meer over op de volgende pagina! 

Check hier het skigebied

Lees meer
Vanaf € 929,-

In het kort

 • Het populairste skigebied onder jongeren!
 • Keuze tussen wel of geen les
 • Geen zin om uit te gaan? Dan bedenkt reisleiding de leukste avondprogramma’s
 • Reisleiding 24/7 in de buurt voor advies of gezelligheid.
 • Gezelligheid van een grote groep
 • Een unieke combinatie van actief bezig zijn en uitgaan
 • Boeken met zekerheid van de ANVR en SGR
 • Luxe accommodatie met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangenmaaltijd

 

 • Groot Skigebied
 • Grote groep leeftijdsgenoten
 • Goed uitgaan