Snowcamp Zell am See - Kaprun 10-12

Snowcamp Zell am See - Kaprun 10-12

Ben jij gek op sneeuw? Lijkt het je leuk om te leren snowboarden of skiën, of ga je al jaren met je ouders op wintersport, maar gaan zij je niet meer snel genoeg? Ga dan mee met ons op snowcamp naar Zell am See! Je verblijft in een luxeaccommodatie op slechts 15 minuten lopen van de skilift. Dit is de perfecte plek om samen met leeftijdsgenoten (en onder begeleiding van reisleiders of je skileraar) het enorme gebied te gaan verkennen. Ook na het sluiten van de pistes, vervelen we ons echt niet. We vermaken ons opperbest in de sneeuw met sneeuwestafettes, avondskiën en rodelen!

Ben jij al eens op wintersport met je ouders geweest, maar lijkt het je stiekem nog net iets leuker om nu samen met (nieuwe) vrienden een week in de sneeuw te beleven? Of lijkt het je gewoon leuk om eens te skien of te boarden maar willen je ouders niet mee? Ga dan mee met ons snowcamps! Overdag gaan we lekker met zijn allen de piste op, waarbij je zelf de keuze hebt of je met een reisleider en leeftijdgenoten op pad gaat of met een leraar zodat die je nog beter leert skiën of boarden.

Wat je ook kiest, we komen met de hele groep weer bij elkaar om samen te lunchen! Hier kan je je eigen lunchpakket opeten, een bord spaghetti bolognese of 'pommes frites mit wurstl und mayo' bestellen. Jouw lunch is natuurlijk niet compleet zonder een groot glas schiwasser of een ‘heisse choco mit sahne’! Dit is meteen een goed moment om samen met een groepje en de reisleider plannen te smeden voor de rest van de dag. Wat wil jij doen?

We nemen een kijkje in het Funpark Schmittenhöhe, waar je aan je sprongen en trucks kan werken. Of we maken een tocht naar een ander skigebied. Supertof! Want het gaat al een stuk beter door de lessen 's ochtends. Kan je niet kiezen? Geen probleem. De reisleiding heeft superleuke ideeën zodat je het uiterste uit je piste dag kunt halen!

​Aan het einde van de dag brengt de skibus je in 4 minuten terug. In het huis aangekomen is het tijd om lekker te relaxen tot het avondeten. Je kan douchen, op wifi, een dvd kijken of meedoen met een (kaart)spelletje met de reisleiding of je buiten verder uitleven met sleetjes in de sneeuw. Het avondeten bestaat uit een lekkere echt Oostenrijkse 3-gangen maaltijd, die er vast goed in gaat na zo’n actieve dag in de buitenlucht! Maar je dacht toch niet dat het nu gedaan is? Na het eten heeft de reisleiding nóg meer activiteiten voor jou in petto. Wat dacht je van een keertje rodelen, avondskien, een skishow bekijken of lekker zwemmen?

Bekijk het skigebied!

Lees meer
Vanaf € 899,-

In het kort

 • Keuze tussen wel of geen les
 • De gaafste avondprogramma's bedacht door de reisleiding
 • Een avond zwemme, avondskiën en rodelen
 • Sneeuwzeker
 • Onder begeleiding van een reisleider het skigebied verkennen
 • Gezelligheid van een grote groep
 • Een unieke combinatie van wintersport en sneeuwfun
 • Boeken met zekerheid van de ANVR en SGR
 • Luxe accommodatie met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangenmaaltijd 

 

 • Sneeuwzeker
 • Skivakantie met leeftijdsgenoten
 • Zonder jouw ouders op wintersport