Snowcamp Zell am See - Kaprun 15-19

Snowcamp Zell am See - Kaprun 15-19

Wil jij zonder ouders maar juist lekker samen met leeftijdsgenoten het wintersportgebied van Zell am See verkennen? Dan zit je goed bij onze snowcamps! Of je nou je technieken wilt bijschaven of juist zoveel mogelijk meters maken, erop uit trekken met een reisleider die de kaart leest of met een groepje vrienden door de sneeuw? Dat is helemaal aan jou! Wij regelen alles, zodat jij écht het uiterste uit je pistedag kan halen. En wij bedenken daarna ook de leukste activiteiten voor de avonden. Een Vinea snowcamp is een combinatie van serious werken aan je board/ski skills en daarnaast een heleboel fun

Ski jij ondertussen je ouders voorbij en wil je meer uitdaging? Of hoor je om je heen veel over skiën of boarden en lijkt dit jou wel wat maar zijn je ouders of vrienden thuis er niet echt voor te porren? Ga dan met Vinea mee op snowcamp! 

Een van de eerste ingredienten die je nodig hebt voor een fantastische wintersport is natuurlijk sneeuw en mooi dat de Kitzsteinhorn altijd hier genoeg van bevat. Dus maak je maar op voor een fantastische week in de sneeuw!

Maar dat is nog niet alles. Want wist je dat dit gebied verder vooral bekend is omdat hier een geweldige balans is tussen alle niveau's pistes. Het  bestaat uit in totaal 138 km piste (dit zijn ongeveer 500 rondjes om een voetbalveld en verdeeld over 2 regio's en 3 verschillende bergen. 

Ons vakantiehuis ligt in Zell am See, op 5 minuten met de skibus van de piste. Tijdens het avondeten worden de plannen voor de volgende dag gesmeden. We kunnen opsplitsen in kleinere groepjes, zodat iedereen kan doen wat 'ie wil, maar we zullen altijd een centraal punt afspreken waar degene te vinden zijn die lessen volgen. Het is tenslotte wel zo gezellig om samen met de rest van de groep te lunchen, voordat ieder weer op pad gaat! 

Apres ski en uitgaan
Vanaf een uurtje of 3 's middags barst het feest los. Vooral met mooi weer verzamelt iedereen op de Kitzsteinhorn in de ligstoelen met een flesje Radler. Wil jij écht los in de après-ski dan kan je naar de Kitsch und Bitter of Baumbar in Kaprun. En als je meer in de buurt van Zell am See zit ga je crazy in de apres ski van de Crazy Daisy. Om weer terug te komen van de pistes pak je gewoon weer de bus terug naar het vakantiehuis. Of, als jij eerst wil apres skiën  is het 20 minuutjes lopen vanaf het centrum van Zell am See als je de laatste bus net hebt gemist hebt en geen geld wilt uitgeven aan een taxi. 

De reisleiding regelt en organiseert van alles voor je en houdt een oogje in het zeil. De reisleiders zijn ook allemaal jonge mensen die net zo dol zijn op meters maken als jij dus neem ze vooral mee op je tochten. Kortom, ben jij op zoek naar veel kilometers piste om te ontdekken en een goede après-ski? Dan zit je in Zell am See- Kaprun op de juiste plek! Lees er nog veel meer over op de volgende pagina! 

Bekijk het skigebied!

Lees meer
Vanaf € 899,-

In het kort

 • Sneeuwzeker skigebied Zell am See
 • Keuze tussen wel of geen les
 • Geen zin om uit te gaan? Dan bedenkt reisleiding de leuke avondprogramma’s
 • Reisleiding 24/7 in de buurt voor advies of gezelligheid
 • Gezelligheid van een grote groep
 • Een unieke combinatie van actief bezig zijn en veel fun
 • Boeken met zekerheid van de ANVR en SGR
 • Luxe accommodatie met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangenmaaltijd
   


 

 • Sneeuwzeker
 • Grote groep leeftijdsgenoten
 • Goed uitgaan