WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Ardennen 10-13

Barvaux - BE

None
€ 771,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Outdoor Ardennen 10-13

‘Gewoon blijven klimmen, niet naar beneden kijken! Je bent er bijna!’ Je hangt aan een hoge rots. De rest van de groep moedigt je vanaf beneden aan. Je haalt diep adem en gebruikt al je kracht voor het laatste stukje… en YES, gehaald!

Een echte rotswand beklimmen is één van de gave activiteiten van deze outdoorvakantie. We verblijven in luxe huisjes in de Belgische Ardennen. Dit is midden in de natuur, dus er is superveel te doen! De ene dag ga je op een mountainbike crossen door het bos, de andere dag de rivier op in een kano. Ben jij niet bang voor hoogte? Dan vind je het klimmen en tokkelen tussen hoge bomen vast gaaf, net als het beklimmen van die steile klimrots natuurlijk!

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat alles veilig is. Onze reisleiders zorgen verder voor heel veel gezelligheid, bijvoorbeeld met een kampvuur ’s avonds. Zo maken we er samen een ontzettend leuke week van. Je maakt vanzelf nieuwe vrienden!

Dit alles is maar een paar uurtjes rijden vanuit Nederland. Deze vakantie is niet voor niets zo populair: hier wil je gewoon bij zijn!

Verblijf in luxe chalets
Highrope parcours, klimmen, bivak en meer
Inclusief busreis