WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Ardennen 13-15

Barvaux - BE

None
€ 751,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Outdoor Ardennen 13-15

Ben jij gek op actie? Hou je van spanning en avontuur? Dan is deze outdoorvakantie in de Belgische Ardennen echt wat voor jou. Een week vol stoere activiteiten, van racen door de bossen tot klimmen en ziplinen tussen de boomtoppen!

Met een gezellige groep leeftijdsgenoten verblijf je deze week midden in de natuur. In een mooi huisje met de nodige luxe en allerlei gave outdooractiviteiten om de hoek. Ga in een kano de stromende rivier op en tokkel lekker snel naar beneden tijdens het highrope parcours. Ook gaan we crossen op mountainbikes en op bivak in het bos. En lukt het jou om de steile rotswand te beklimmen?!

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat alles veilig verloopt. Onze reisleiders zorgen verder voor heel veel gezelligheid, bijvoorbeeld met een kampvuur in de avond. Regent het een keer? Geen probleem. Er is ook een overdekt terras waar je kunt chillen!

Dit alles is maar een paar uurtjes rijden vanuit Nederland. Het is niet voor niets één van onze populairste vakantiebestemmingen: dit wil je gewoon niet missen!

Highrope parcours, klimmen, bivak en meer
Inclusief busreis
Verblijf in superluxe chalets