WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Masterclass Ardennen 15-18

Rendeux - BE

None
€ 851,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Outdoor Masterclass Ardennen 15-18

Ben jij graag buiten en houd je van actie en spanning? Wil je graag echt goed worden in verschillende outdooractiviteiten? Dan past deze outdoorvakantie 2.0 helemaal bij jou. Je gaat namelijk vette dingen doen zoals klimmen, mountainbiken en raften. Daarbij krijg je extra tips en tricks zodat je ook nog wat leert. Bijvoorbeeld hoe je iemand moet redden op het highrope parcours, vet toch?

Deze week verblijf je samen met een gezellige groep leeftijdsgenoten midden in de natuur. In een mooi huisje met de nodige luxe en allerlei gave outdooractiviteiten om de hoek. Cross door het bos op je mountainbike en schiet recht in de roos met boogschieten. Verder gaan we raften, een steile rotswand beklimmen, op bivak in het bos en nog veel meer.

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat alles veilig verloopt en dat jij bij elke activiteit wat kunt leren. Van slim en efficiënt klimmen op de rots, tot de trucjes om zo hard mogelijk door de bocht te kunnen op je mountainbike. Zo kom jij na deze week terug als een expert. Je hebt de eerste stappen gezet om misschien zelf wel instructeur te worden!

Natuurlijk draait deze week ook om heel veel gezelligheid, daar zorgt de reisleiding wel voor. Bijvoorbeeld met een gezellig kampvuur 's avonds en toffe groepsspellen in het bos.

Outdooractiviteiten met extra uitdaging
Op bivak in de Ardennen
Verblijf in comfortabele chalets