WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Spanje 13-16

Albanya - SP

None
€ 921,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Outdoor Spanje 13-16

Een actieve vakantie vol gave activiteiten in de ruige Spaanse natuur. Daarvoor moet je in de Pyreneeën zijn! Van een trekking door een snelstromende rivier tot lasergamen in de bossen en nog veel meer. Je beleeft het samen met anderen van jouw leeftijd, wat dit een onvergetelijke vakantie maakt!

Denk jij bij Spanje vooral aan zon, zee, strand? Of wist je al dat er in de Spaanse bergen véél meer te beleven valt? Deze vakantie kun je het zelf ontdekken. Volg al klimmend, springend en zwemmend de rivier tijdens de watertrekking en rivercrossing. En ga voor nog meer uitdaging met canyoning, de ultieme outdooractiviteit. Ook ga je op pad in de natuur tijdens de GPS-challenge en houden we een spannende lasergamebattle met de dichte bossen als onze arena. Verder gaan we ook een dagje naar het strand om allerlei watersporten uit te proberen. Actie genoeg dus!

Wil je af en toe even lekker chillen, dan is daar natuurlijk ook tijd voor. Bij het zwembad op de camping mét uitzicht op de bergen is het heerlijk ontspannen. Daarnaast stroomt er een heldere rivier vlak langs het terrein, dus ook daar kun je een frisse duik nemen. En wanneer je zelf even niks weet om te doen, dan heeft de reisleiding altijd genoeg ideeën zodat je je niet hoeft te vervelen!

TIP: Wil jij langer in Spanje blijven, of kun je niet kiezen tussen outdoor of chillen aan het strand? Kijk dan eens naar Beach Action Spanje, een langere vakantie waarbij je beide combineert!

Actie & outdoor avontuur in de Pyreneeën
Canyoning, rivercrossing, lasergamen & meer
Op vakantie zonder je ouders