WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Zweden 13-16

Gustavsfors - SE

None
€ 871,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Uitgestrekte wildernis, mooie grote meren en heuvelachtige bossen. Zweden heeft alles voor een onvergetelijke outdoorvakantie! Deze week ga je volop actie beleven in de prachtige Zweedse natuur. Van een kanotocht met bivak tot bijlgooien als een echte Viking. Samen met nieuwe vrienden maak jij herinneringen voor het leven!

Op vakantie zonder je ouders is sowieso al vet. Maar het wordt nóg vetter als je niet in Nederland, maar naar Zweden op vakantie gaat. Zweden is namelijk ontzettend mooi. Zeker als je gek bent op natuur en outdoor. Deze vakantie trekken we er dan ook lekker veel op uit. Je gaat mountainbiken in de bossen, in kano’s én op een zelfgebouwen vlot het meer op en slaapt een nachtje in de wildernis. Ook mag een mooie hike natuurlijk niet ontbreken en doen we iets typisch Scandinavisch: bijlwerpen! ’s Avonds maken we een gezellig kampvuur.

Tussendoor krijg je genoeg vrije tijd om lekker te chillen. Neem bijvoorbeeld een duik in het meer bij de camping, het water is superschoon! Verder zal de reisleiding ook nog allerlei toffe spellen organiseren zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

TIP: Wil jij meer zien van Zweden en nóg meer outdooravontuur? Je kunt deze reis combineren met onze Kanovakantie in Zweden! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inclusief busreis
Activiteiten in de Zweedse natuur
O.a. Bijlwerpen, kanoën en bivak