WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ponykamp Bos beginner 7-12

Eerbeek - NL

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Ponykamp Bos beginner 7-12

Je loopt de stal in en zegt je pony gedag. Ze lijkt je te herkennen, en dat al na een paar dagen! Zo wordt het elke dag leuker om haar te verzorgen. En natuurlijk om op de pony te rijden! Tijdens het ponykamp krijg je elke dag rijles en zijn jij en je nieuwe vriendinnen veel op de manege te vinden.

Ben jij helemaal gek van paarden? Kun je al een beetje paardrijden of wil je dit heel graag leren? Dit kamp is voor iedereen die samen met leeftijdsgenootjes met paarden bezig wil zijn. Borstel je pony tot hij glanst, help mee in de stallen en word een goede ruiter! Elke dag ga je naar de manege Stal te Bokkel. Je krijgt les op je eigen niveau, waarbij je leert echt zelfstandig te rijden. Je krijgt ook een voltigeles en workshop haren vlechten. Zo zien jij en je paard er super uit als jullie straks samen op de foto gaan!

Ook als je niet op de manege bent, zal je je deze vakantie niet vervelen. Zo ga je bijvoorbeeld een mooi hoefijzerlijstje maken voor de foto van jou en het paard. Verder heeft de reisleiding de beste ideeën voor gave bosspellen en avondprogramma’s. Als afsluiter van het ponykamp komt er een spetterende bonte avond!

Les op jouw niveau op een FNRS-manege
Veel tijd met alle pony's en paarden
Manege direct naast het bos op de Veluwe

Vakanties die je bekeken hebt