WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ponykamp Strand Gevorderd 12-18

Egmond - NL

None
€ 714,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Ponykamp Strand Gevorderd 12-18

Een week lang elke dag paardrijden en de gaafste buitenritten maken. Werken aan je vaardigheden en gezellige dingen doen met andere paardenliefhebbers. Zo ziet dit ponykamp eruit! En dan slaap je ook nog vlakbij het strand en nog dichterbij de manege. Wat wil je als paardenlover nog meer?

Dit kamp is speciaal voor ruiters met minimaal 2 jaar rijervaring. We gaan namelijk veel buitenritten maken! Draaf door de duinen en voel de zeewind door je haren. Als jij genoeg rijervaring hebt ga je ook galopperen over het strand! Naast de buitenritten werk je in de bak verder aan je vaardigheden. Je krijgt een springles, behendigheidsworkshop en bereidt een proefje voor. Die mag je daarna rijden voor een officiële jury. Ga jij met een nieuwe stempel in je ruiterpaspoort naar huis?

Naast het paardrijden zijn er nog andere leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een fotoshoot met je favoriete pony en een Pimp your Pony-contest. Verder doen we toffe buitenspellen, gaan we shoppen in Egmond en natuurlijk lekker chillen op het strand!

Goed om te weten: de deelnemers van dit ponykamp vormen één groep samen met Ponykamp Strand gevorderd 15-18. Je kunt dus ook met oudere deelnemers in een lesgroep komen.

Ponykamp voor gevorderde ruiters
FNRS-gecertificeerde manege
Veel buitenritten maken