WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De leukste paardrijvakanties

Ponykampen in Nederland

Als jij gek bent op paarden, zit je hier op de goede plek! Tijdens een ponykamp ga je op een professionele manege (nog beter) leren paardrijden. Je krijgt elke dag les en helpt mee met de verzorging van de pony's en paarden. En dat natuurlijk allemaal samen met andere paardenliefhebbers! Kies jij voor een ponykamp in het bos of bij het strand?

  1. Op Ponykamp in Nederland
  2. FNRS-erkende maneges
  3. Dagelijks rijles van professionele instructeurs
  4. Leuke activiteiten naast het paardrijden
  5. Voor beginners en gevorderden
None

Paardrijvakantie met extra activiteiten

Ben jij het liefst elke dag op de manege? Op ponykamp kan dat! Want je verblijft vlakbij de manege en krijgt elke dag paardrijles. Dat is niet alleen superleuk, maar ook een hele goede manier om (nog beter) te leren paardrijden. Bovendien krijg je de kans om niet alleen maar in de bak te rijden, maar ook mooie buitenritten te maken. Door het bos, de duinen of zelfs over het strand!

Naast dat je veel op de manege bent, doe je ook andere toffe paardendingen en spelactiviteiten. Bijvoorbeeld een workshop haren vlechten, een paardenknutselmiddag, gave buitenspellen en een bonte avond. Dat maakt jouw ponykamp nóg leuker.

Ponykamp voor elk niveau

Wil jij voor het eerst gaan beginnen met paardrijden? Of zit jij al lang op paardrijles en kun je al goed rijden? Bij Vinea kun je met elk niveau op ponykamp in Nederland. Zelfs als je misschien nog nooit paard hebt gereden. We hebben ponykampen speciaal voor beginners en speciaal voor gevorderden. Ook is er een ponykamp dat geschikt is voor alle niveaus.

Aan het begin van het kamp word je ingedeeld in een groepje met anderen die ongeveer evenveel ervaring hebben. Zo kan de instructrice de lessen goed aanpassen aan wat jullie wel en niet kunnen. Zo kun jij tijdens je paardrijvakantie zoveel mogelijk leren.

None

Ponykamp Bos op de Veluwe

Paardrijden in de natuur, dat kan met ons Ponykamp Bos! Dit ponykamp in Nederland is er voor de jongste ruiters, van 7 tot en met 12 jaar. Hier kan iedereen (nog beter) leren paardrijden, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. Voor gevorderde ruiters is er het Ponykamp Bos Gevorderd.

Je krijgt elke dag paardrijles, waaronder ook een springles en voltige. Daarnaast help je natuurlijk mee op de manege. Ook krijg je een workshop manen vlechten en nog veel meer leuks.

De manege is vlakbij, op een kwartiertje fietsen. Dat betekent dat je dus ook met de paarden het bos in kan voor een mooie bosrit! Verder kunnen we hier leuke buitenspellen doen en mag natuurlijk een bonte avond niet ontbreken!

Meer info & prijzen
None

Ponykamp Strand

Lijkt een paardrijvakantie aan zee jou helemaal te gek? Dan heb je geluk! Ons Ponykamp Strand is er voor beginners en gevorderden van verschillende leeftijden. Als ruiter tussen de 10 en 15 jaar met nog niet zoveel ervaring, kun je mee met het Ponykamp Strand voor beginners. Omdat je elke dag les hebt, kun je in één week veel leren. Zo kan je op het eind misschien zelfs een duinrit maken!

Voor ruiters van 12 tot 18 jaar met meer rijervaring is er het ponykamp voor gevorderden. Draaf door de duinen en voel de zeewind door je haren. Als jij goed genoeg kunt rijden ga je zelfs galopperen over het strand, een geweldige ervaring!

We verblijven op een ideale locatie: niet ver van het strand en nóg dichterbij de manege. Zo kan jij elke dag lekker veel tijd met de paarden doorbrengen en tussendoor ook relaxen op het strand.

Meer info & prijzen
None

Ponykampen in de zomervakantie

Lijkt het jou leuk om op paardrijvakantie te gaan? De Vinea ponykampen zijn in de zomervakantie. Veel kampen organiseren we de hele zomervakantie lang, sommige zijn er alleen in bepaalde weken van de zomer.

None

Veelgestelde vragen

Dit vonden anderen van hun Vinea Ponykamp

9,2
"Ik vond het heel leuk om met Vinea op ponykamp te gaan. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Fee
Leeftijd: 11

8,5
"Ik heb heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt en de paarden waren heel lief."

Lotte
Leeftijd: 9

9,4
"Mijn dochter is op ponykamp geweest met Vinea en heeft het heel erg naar haar zin gehad. De begeleiding was heel enthousiast en zorgzaam en heeft er een top week van gemaakt voor haar. Ze wilde zelfs niet meer mee terug naar huis!"

Lize
Leeftijd: 40