WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zomer 2022

Vinea After Summer Reünie

None

Al je Vinea-vrienden weer zien? Kom naar de reünie!

Heb je al last van heimwee terug naar je kamp of Vinea-vakantie? Zie hier de oplossing: de After Summer Reünie! Voor iedereen die dit jaar met ons op vakantie is geweest is dit hét moment om elkaar weer te zien! Het wordt niet alleen gezellig, maar zoals je van ons gewend bent zorgen we ook dat er leuke activiteiten te doen zijn. En natuurlijk is er genoeg lekkers te eten en te drinken!

Wanneer?

17 september 2022

Hoe laat?

Voor 7 t/m 12 jaar: van 14.00 tot 17.00 uur

Voor 13 t/m 18 jaar: van 16.00 tot 20.00 uur

Voor staf: van 18.30 tot 23.30 uur

Waar?

Op een leuke, centrale locatie in gezellige festivalsfeer:

Buitenkamer - Theater de Kamers
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort

Deze plek is goed bereikbaar met het ov. Vanaf de bushalte is het maar zo'n 8 minuutjes lopen.

Tip voor de ouders: Kom je je kind brengen en geen zin om twee keer heen en weer te rijden? Amersfoort is een leuke stad om een bezoekje te brengen!

Wat kost het?

Toegang is gratis! Limonade en lekkers is inbegrepen. Voor het avondeten en overige drankjes vragen we een eigen bijdrage.


Aanmelden

Wauw, wat hebben wij veel aanmeldingen binnengekregen! Wij zijn overweldigd door jullie enthousiasme. Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om aan te melden, omdat we het maximale aantal dat past op de locatie hebben bereikt.

Heb jij je aangemeld, dan ontvang je van ons een mailtje ter bevestiging met de laatste details. Hierin kun je ook aangeven of je 's avonds mee-eet. Hou je mail dus in de gaten en vergeet niet te reageren!


Locatie Vinea Reünie
Vinea feestje