WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreis Italië 15-18

Zuid-Europa

None
€ 1.391,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Rondreis Italië 15-18

Je wil op vakantie naar Italië maar kunt maar niet kiezen welke stad nou het leukst is voor een citytrip. Klaar met de keuzestress, want met deze ultieme Italië-rondreis ga je naar Rome, Milaan, Florence én Venetië. En als we er dan toch zijn, mag een bezoekje aan de Toren van Pisa natuurlijk ook niet ontbreken!

In één reis de mooiste steden van Italië ontdekken en ook nog eens een boel nieuwe mensen leren kennen. Zonder dat je zelf iets hoeft te regelen of uit te zoeken. Klinkt dat niet als een droomreis? Met deze rondreis komt die droom gewoon uit! In twee weken reis je met de trein naar Milaan, Florence, Pisa, Rome en Venetië, samen met een gezellige groep leeftijdsgenoten en de leukste Vinea-reisleiders. 

Italië is net een openluchtmuseum. Het barst er van de mooie steden met prachtige historische gebouwen en indrukwekkende pleinen. Zeker geen straf om doorheen te lopen! Daarom krijg je deze reis veel vrije tijd om zelf lekker rond te slenteren en de steden te ontdekken. Daarnaast is er in iedere stad minstens één toffe activiteit die we met de hele groep ondernemen. Zo maken we een tour door Milaan met een hop-on-hop-off bus en bezoeken we in Rome met zijn allen het Colosseum. In Venetië staat er een interactieve walking tour op de planning waarmee jullie stukje voor stukje de geheimen van de stad ontrafelen. Wil je meer georganiseerde activiteiten doen? Dan kun je kiezen voor het culturele of actieve activiteitenpakket, waarmee je bijvoorbeeld ook naar Pompeï of een tof waterpark gaat. Zo wordt jouw reis nóg vetter!

Backpacken in Italië per trein
Naar Milaan, Florence, Rome en Venetië
Keus uit culturele of actieve activiteiten

Vakanties die je bekeken hebt