WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreis Portugal 15-18

Zuid Europa

None
€ 1.541,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Rondreis Portugal 15-18

Ga jij deze zomer op citytrip of toch een strandvakantie? Met deze rondreis heb je twee in één! Of eigenlijk zelfs drie, want je krijgt er ook nog een portie actie bij. Met Porto, Lissabon en Portimao heb je een geweldige combinatie van mooie steden, chillen aan het strand, en lekker actief in de buitenlucht. Maak het mee met leeftijdsgenoten die binnen no time vrienden worden.

Deze rondreis heeft geen volgepland programma, maar kun je voor een groot deel invullen zoals jij dat wil. Alleen de route staat vast en een paar toffe activiteiten die we sowieso met z’n allen gaan doen. Verder krijg je veel vrijheid en kijken we ter plekke wat iedereen wil doen. 

De reis begint in Porto, bekend om het kleurrijke historische centrum en de typisch Portugese tegeltjes die je overal ziet. Maar je hebt er ook prachtige stranden! Naast cultuursnuiven en zonnen gaan we hier ook voor een beetje adrenaline: we beklimmen een beroemde brug boven de rivier de Douro, vet! Vanuit Porto reizen we verder naar Lissabon, waar je ook heerlijk kunt rondstruinen. Of je pakt natuurlijk de beroemde gele tram! Vanuit Lissabon gaan we ook naar natuurpark Serra da Arrábida. Dit gebied gaan we al hikend, klimmend en abseilend ontdekken. Als laatste gaan we naar Portimão, een havenstad met supermooie stranden en indrukwekkende kliffen. Hier kun je lekker chillen en zwemmen in zee. Om de vakantie compleet te maken gaan we ook nog naar een gaaf waterpark in de buurt.

Wil jij liever minder vrije tijd en meer georganiseerde activiteiten? Dan kun je kiezen voor een van de twee activiteitenpakketten! Bij het culturele pakket ga je bijvoorbeeld een City Escape doen en bij het actieve pakket krijg je onder meer surfles.

 

Combi van citytrips, strand en actie
Naar Porto, Lissabon en Portimão
14 dagen inclusief vlucht

Vakanties die je bekeken hebt