WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

VINEA VOOR SCHOLEN

Een schoolkamp of werkweek is voor leerlingen vaak een hoogtepunt van het jaar. Een geslaagd kamp bepaalt ook voor een deel de sfeer voor de rest van het schooljaar of het volgende schooljaar. Alle reden om er echt iets moois van te maken! Met onze groepslocaties, leuke activiteitenprogramma's en uitgebreide ervaring helpt Vinea daar graag bij. 

  Schoolkampen voor basis- en middelbaar onderwijs

  Alles onder één dak: een betrouwbare partner die zowel de kamplocatie, activiteiten als ondersteuning op locatie aanbiedt 

  70 jaar ervaring: als jeugdreisspecialist kennen wij de doelgroep en hun interesses

  Vaste contactpersonen: professionele coördinatie vanuit het Vinea-kantoor en altijd een contactpersoon ter plaatse

  De juiste keurmerken: Vinea is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent (financiële) zekerheid en betrouwbaarheid.


Het organiseren van een schoolkamp, werkweek of introductieweek doe je niet zomaar even. Waar begin je, wat moet er geregeld worden en wat vinden leerlingen eigenlijk leuk? En hoe zorg je ervoor dat kwaliteit, veiligheid en (financiële) zekerheid gewaarborgd zijn?

Vinea biedt leuke programma's voor basisschoolgroepen en groepen van het middelbaar onderwijs op onze eigen kamplocaties. Dat betekent dat het verblijf en de activiteiten voor het schoolkamp in één keer geregeld zijn. Bovendien zorgen wij voor één of meer reisleiders ter plaatse, die de docenten ondersteunen bij de uitvoering van de activiteiten. Desgewenst kunnen we ook meedenken en adviseren over de andere aspecten van het kamp, zoals vervoer en maaltijden. Zo zorgen we er samen voor dat de schoolreis goed geregeld is en dat leerlingen thuiskomen met een supermooie ervaring.


Bij de organisatie van een schoolreis of werkweek komt best een hoop kijken. Wanneer je een schoolkamp via Vinea organiseert hoef je niet overal zelf aan te denken. Wij beschikken over de essentiële kennis en ervaring, én de juiste verzekeringen.

         

De keurmerken van ANVR, SGRZ en het Calamiteitenfonds zijn van belang voor uw school:

  • Een door de ANVR gecontroleerde aansprakelijkheidsverzekering voldoet aan strikte eisen;
  • Gegarandeerde snelle en goede hulp bij onverhoopte calamiteiten onderweg of problemen op de reisbestemming;
  • Dankzij het SGRZ lidmaatschap profiteert de school van financiële garanties van de geboekte schoolreis bij faillissement;
  • Gegarandeerde hulp bij grote calamiteiten dankzij het Calamiteitenfonds-lidmaatschap. In geval van grote calamiteit regelt dit fonds de extra kosten en zorgt zo nodig voor evacuatie.

Wij hebben een aantal programma’s uitgewerkt in verschillende thema’s. Bekijk hier ons aanbod (let op, deze pagina is nog in ontwikkeling).


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Email: groepen@vinea.nl
Telefoon: 030-2270680
Contactpersoon: Thiemen of Iris


 

Onder andere deze scholen gingen al met Vinea op kamp: