WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

VINEA VOOR SCHOLEN

Een schoolkamp of werkweek is voor leerlingen vaak een hoogtepunt van het jaar. Een geslaagd kamp bepaalt ook voor een deel de sfeer voor de rest van het schooljaar of het volgende schooljaar. Alle reden om er echt iets moois van te maken! Bij Vinea helpen we scholen graag met de organisatie van onder andere schoolkampen, werkweken en schoolreizen. 


Het organiseren van een schoolkamp, werkweek, introductieweek of studiereis doe je niet zomaar even. Waar begin je, wat moet er geregeld worden en wat vinden leerlingen eigenlijk leuk? En, hoe zorg je ervoor dat kwaliteit, veiligheid en (financiële) zekerheid gewaarborgd zijn?

Vinea ondersteunt graag bij de organisatie van de schoolreis en neemt hierbij zoveel werk uit handen als nodig is. Samen zorgen we ervoor dat de schoolreis goed geregeld is en dat leerlingen thuiskomen met een supermooie ervaring.

Vinea organiseert schoolkampen, werkweken, introductieweken of studiereizen voor:


 

 • Professionele partner: voor het volledig of gedeeltelijk organiseren van de schoolreis
 • Alles onder één dak: een betrouwbare partner waarmee je elke keer vernieuwend kunt zijn. Of het nu gaat om een jaarlijks schoolkamp of voor elk leerjaar een vernieuwende werkweek
 • Vele mogelijkheden: kies uit onze locaties en activiteiten in binnen- of buitenland of ga voor een programma op maat​
 • 65 jaar ervaring: als jeugdreisspecialist kennen wij de doelgroep en hun interesses
 • Eigen goed opgeleide en enthousiaste begeleiders: allemaal in het bezit van een VOG. Wij maken gebruik van gecertificeerde instructeurs voor externe activiteiten.
 • Maaltijdverzorging: lees meer over het eten en drinken tijdens een Vinea schoolkamp
 • Vaste contactpersonen: een professioneel team vanuit het Vinea-kantoor én altijd een contactpersoon ter plaatse
 • De juiste keurmerken: Vinea is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent (financiële) zekerheid en betrouwbaarheid;

Bij de organisatie van een schoolreis of werkweek kun je niet overal aan denken. Ouders en leerlingen hebben echter hoge verwachtingen. Ben je daarop dan voorbereid? Sommige situaties voorkom je niet, maar het oplossen ervan is van groot belang. Vinea is aangesloten bij het ANVR en SGRZ. Wij beschikken over de essentiële kennis en ervaring, de juiste verzekeringen en wij staan 24/7 voor de school klaar. Daar wordt streng op toegezien.

De keurmerken van ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds zijn belangrijk voor uw school:

 • Uw school profiteert van financiële garanties van de geboekte schoolreis bij faillissement door het verplichte SGRZ-lidmaatschap;
 • Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk.
 • Een door de ANVR gecontroleerde aansprakelijkheidsverzekering voldoet aan strikte eisen;
 • Gegarandeerde snelle en goede hulp bij onverhoopte calamiteiten onderweg of problemen op de reisbestemming;
 • Gegarandeerde hulp bij grote calamiteiten door het verplichte Calamiteitenfonds-lidmaatschap. In geval van grote calamiteit regelt dit fonds de extra kosten en zorgt zo nodig voor evacuatie.

 


Wij hebben een aantal programma’s uitgewerkt in verschillende thema’s. Bekijk hier ons aanbod.


 


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Vinea Schoolcamps
Email: groepen@vinea.nl
Telefoon: 030-2270680
Contactpersoon: Suzanne of Iris


 

Vinea organiseert de schoolkampen voor onder andere: