WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Spaarne Kids korting

Zo werkt de kortingsactie

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de kampen van Vinea! Deze zomer kun je weer kiezen uit heel veel verschillende zomerkampen door heel het land, en dagkampen (zonder overnachting) in onder meer Haarlem. Voor de zomerkampen hebben we een leuke kortingsactie: Met de speciale kortingscode SPAARNEKIDS22 boek jij nu jouw kamp met 20 euro korting per persoon! Vul de code in bij het maken van je boeking.

  • Let op: deze korting kan niet worden gebruikt voor dagkampen en familievakanties
  • De korting is geldig op zomerkampen met vertrekdatum tot en met 31 augustus 2022
  • Het is niet mogelijk deze kortingsactie te combineren met andere kortingen
Bekijk alle soorten zomerkampen

Zomerkampen met korting

In de zomervakantie heeft Vinea heel veel zomerkampen om uit te kiezen. Van actie en avontuur tot strand, en van ponykamp tot zeilkamp.

Kinderen van 7 tot 12 kunnen op kamp door heel Nederland. Iets oudere kinderen kunnen ook met Vinea op vakantie naar het buitenland, bijvoorbeeld op outdooravontuur in de Ardennen, op kanovakantie in Zweden, op taalreis naar Engeland... Klik op de button hieronder om alle soorten vakanties te zien waar je uit kan kiezen.

Wil je gebruik maken van de Spaarne Kids kortingscode? Let dan op dat je kiest voor een kamp mét overnachting.


Dagkampen in Haarlem

Liever dichtbij huis op kamp, zodat je gewoon lekker thuis kan slapen? Dan is een dagkamp ideaal! Op dagkamp doe je overdag leuke dingen met leeftijdsgenootjes, en ga je aan het eind van iedere dag naar huis om thuis te eten en slapen. Dagkampen duren van maandag tot en met vrijdag en zijn er in verschillende thema's: Kook Dagkamp voor 7-10 jaar, Creatief Dagkamp voor 7-10 en 10-13 jaar en Sport & Spel Dagkamp voor 7-10 en 10-13 jaar.

Naast workshops in het thema gaan we ook lekker naar buiten om leuke spellen te doen met elkaar.

Let op: de Spaarne Kids-kortingscode kan helaas niet gebruikt worden op dagkampen.


Dit vonden anderen van hun Vinea-kamp

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

- Karlijn, 12 jaar

"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

- Max, 13 jaar

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

- Moeder van Rubiya, 8 jaar


Ook met korting op kamp?


Veelgestelde vragen