WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Boek een kamp met 20 euro korting!

SPAARNE KIDS KORTING

None

Zo werkt de kortingsactie

Vinea heeft de leukste kampen in de meivakantie voor de leeftijden van 7 t/m 16 jaar en in de zomer van 7 t/m 18 jaar. Met de speciale kortingscode SPAARNEKIDS22 boek jij nu jouw kamp met 20 euro korting per persoon per boeking! Vul de code in bij het maken van je boeking.

  • De korting is geldig op kampen in de meivakantie en zomervakantie 2022
  • Deze korting kan niet toegepast worden op dagkampen en familievakanties
  • Het is niet mogelijk deze kortingsactie te combineren met andere kortingen

Hieronder zie je uit welke kampen je kunt kiezen deze meivakantie!


Meivakantie Zeilkamp de Steven voor 7-16 jaar

Deze meivakantie (nog beter) leren zeilen in Friesland? Of misschien lijkt het jou juist gaaf om te leren windsurfen? Bij Zeilschool de Steven in Friesland kan het allebei. We varen op de Langweerderwielen, voor je het weet maak jij hier je eerste meters op het water! Natuurlijk kun je ook mee als je al ervaring met zeilen of surfen hebt. Je krijgt namelijk altijd les passend bij jouw niveau.

Doordat je elke dag les krijgt van onze ervaren instructeurs kun je aan het eind van de week een CWO-vorderingenstaat of -diploma halen. Ook organiseert de staf leuke spellen en avondactiviteiten, wat dit kamp extra gezellig maakt! Dit zeilkamp is voor de leeftijdsgroep van 7-16 jaar.


Meivakantie Zeilkamp De Viking voor 7-16 jaar

Zeilschool de Viking ligt in Zeeland, direct aan het Veerse Meer. Deze zeilschool is perfect om te beginnen met zeilen, of om door te groeien als je al ervaring hebt. Je kunt kiezen uit verschillende disciplines om in te varen. Wordt het een zwaardboot, catamaran of toch kielboot? Waar je ook voor gaat, onze instructeurs zorgen voor superleuke zeillessen passend bij jouw niveau.

Er is deze vakantie natuurlijk ook tijd voor gezelligheid! Zo doen we naast leuke dingen als een buitenspel of gekke avondactiviteit. Zo ga jij deze week niet alleen goed leren zeilen maar wordt het ook echt een week om nooit te vergeten! Dit zeilkamp is voor 7 t/m 16 jaar.


Meivakantie Actiekamp voor 7-12 jaar

Dit meivakantie kamp is voor stoere meiden en jongens die graag actief bezig zijn. Je gaat op een mountainbike crossen door de bossen en strijd tegen elkaar tijdens een spannende lasergame battle. Hopelijk kun je goed mikken, want dat heb je ook nodig bij het boogschieten! Bij Survival of the fittest en de bamboe-challenge draait alles om teamwork. Verder staan er nog een gave bootcamp op het programma en gaan jullie koken op vuur. Tot slot gaan we ook nog een dagje naar de dierentuin!

Verder bedenkt de reisleiding de gekste en leukste spellen om met elkaar te doen. Aan het eind van de dag rust je lekker uit met je nieuwe vakantievrienden bij het kampvuur.


Meivakantie Meidenkamp voor 7-12 jaar

Maak van jouw meivakantie een superleuke meidenvakantie! Op dit kamp doe je allerlei leuke meidendingen, van creatieve DIY’s tot een dansworkshop waarmee je je eigen coole dansfilmpje kunt maken voor op TikTok. Je gaat zelf gave kaarsen maken en heerlijk ruikend badzout of bodyscrub in de leukste kleurtjes. Ook gaan we squishies versieren en leer jij je nagels supermooi te stylen tijdens de nail art workshop. Verder gaan we ook met zijn allen naar Dierenpark Amersfoort.

Natúúrlijk mag op kamp een echte Bonte avond niet ontbreken! Lekker gek doen en keten, zo wordt deze week reuzegezellig. Kom jij ook nieuwe vriendinnen maken deze meivakantie?


Zomerkampen

Naast deze kampen in de meivakantie heeft Vinea nog véél meer kampen in de zomervakantie! Er valt van alles te kiezen, van actie en avontuur tot strand, en van ponykamp tot zeilkamp.

In de zomer hebben we voor kids van 7-12 kampen op locaties door heel Nederland. Iets oudere kinderen kunnen ook met Vinea op vakantie naar het buitenland, bijvoorbeeld op outdooravontuur in de Ardennen of op kanovakantie in Zweden. Klik op de button hieronder om alle soorten vakanties te zien waar je uit kan kiezen.


Dit vonden anderen van hun Vinea-kamp

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

- Karlijn, 12 jaar

"De Viking is een goede en gezellige zeilschool met geweldige opleiders. En je krijgt een CWO-diploma dat breed geldig is. Leuke locatie."

- Max, 13 jaar

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

- Moeder van Rubiya, 8 jaar


Ook met korting op kamp?


Veelgestelde vragen