Word jij staf bij Vinea?

Vinea’s motto 'Serious Fun' geldt niet alleen voor alle deelnemers, maar ook voor alle Vinea stafleden. Serious fun betekent de combinatie van ongelofelijk veel plezier met je collega’s en jezelf verder (willen) ontwikkelen. Vinea bestaat uit 2 grote (en deels aparte) stafgroepen:

Heb je interesse om (junior) reisleider of locatiemanager te worden voor onze vakantie en locaties in binnen- en buitenland? Of ga je liever aan de slag als kampstaf of instructeur op een van de Vinea zeilscholen? Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is en meld je aan! 


 


De jeugd- en jongerenvakanties van Vinea worden gedurende het hele jaar zorgvuldig voorbereid. Dit gebeurt allemaal vanuit onze kantoor in Utrecht, waar een vast team van ongeveer 15 mensen hard werkt om de vetste vakanties te kunnen organiseren. Vinea bestaat al sinds 1951, wat al meer dan 65 jaar is! Dit wil niet zeggen dat het een ouderwets bedrijf is. In tegendeel zelfs. Al sinds jaar en dag staat Vinea bekend als een jong bedrijf, waarbij veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Het Vinea team is een hecht en jong team. Een aantal leden van het team zijn zelf ook deelnemer en/of staflid geweest. In de zomer, de drukste periode van het jaar, wordt het team aangevuld door een aantal freelancers, coördinator binnenland, watersport en locatiemanagers en stagiaires. Daarnaast melden zich vele vrijwilligers aan om als staflid de kinderen en jongeren een supertoffe vakantie te bezorgen!