WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Stages & werkervaringsplekken

Stagelopen bij Vinea

Vinea biedt gedurende het jaar verschillende mogelijkheden voor stages op het gebied van bijv. reserveringen, marketing & communicatie, logistiek of reisleiding. Ben je op zoek naar een werkervaringsplek? Ook daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Onderstaande stageplaatsen zijn ook als werkervaringsplek in te vullen. Ben je op zoek naar een andere werkervaringsfunctie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Vinea
Vinea Vakanties is een reisorganisatie gespecialiseerd in vakanties voor kinderen. Met een jong, enthousiast en gedreven team organiseren we kampen en vakanties in Nederland en Europa voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 18 jaar. Deelnemers én hun ouders zijn vaak zo enthousiast, dat we sinds een paar jaar ook vakanties voor gezinnen organiseren. 

We werken met een team van zo'n 15 collega’s op ons kantoor in Utrecht. Daarnaast hebben we een grote poule van enthousiaste reisleiders en instructeurs. Het team is heel divers en bestaat uit een leuke mix van jonge creatievelingen tot aan ervaren Vinea-fossielen met veel kennis en kunde en alles daartussenin.

Openstaande stages:

None