WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfcamp Frankrijk 15-18

Le Pin Sec - FR

None
€ 721,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Surfcamp Frankrijk 15-18

Surfen op de golven, chillen op het strand en gezelligheid met nieuwe vrienden. Lijkt dat je wel wat? Het surfcamp in Frankrijk is jouw kans om deze zomervakantie te leren surfen of een nóg betere surfer te worden. Daarnaast doe je nog veel meer toffe dingen die passen in de surfer lifestyle. Good vibes only!

Dit surfcamp is de ideale combi van actief leren surfen en een heerlijk relaxte vakantie. Je krijgt 5 surflessen van gediplomeerde instructeurs. Met hun tips & tricks glij jij voor je het weet als een echte surfpro over de golven. Zo’n heerlijk gevoel! Op het droge kun je je je balans trainen met slacklinen en skaten. Ook wordt er een yogasessie georganiseerd zodat je lekker zen kunt worden, helemaal passend bij de laidback lifestyle.

Verder gaan we ook de omgeving verkennen, met een dagje Bordeaux en een fietstocht naar een mooi meer waar je heerlijk kunt zwemmen en chillen. Zin in meer actie? Dan kun je gaan paintballen! Tussendoor is er uiteraard genoeg tijd om te relaxen. Duik in een van de hangmatten op het camp of plof neer in de zon op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand, perfect toch?

Leren golfsurfen op een rustige surfspot
Yogales, trip naar Bordeaux en meer
Camping aan het strand