WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfcamp Workum 12-15 Nijhuizum

Nijhuizum - NL

None
€ 694,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Surfcamp Workum 12-15

Een week vol actie, adrenaline en snelheid. Dat is wat je te wachten staat deze surfvakantie. Je gaat elke dag het water op en wisselt windsurfen af met kitesurfen. De ultieme combinatie! Met de uitdagende lessen word jij binnen no time de surfking of queen van Friesland.

Deze vakantie ben je te vinden op dé kitespot van Nederland: het Friese Workum. Het ondiepe water en de windomstandigheden maken dit een perfecte plek om te leren kitesurfen. Van enthousiaste gediplomeerde instructeurs leer jij alle tips en tricks. Je brengt deze week veel tijd op het water door, om zoveel mogelijk te oefenen met kiten. Én windsurfen, want ook daarin krijg je les. De lessen worden afgestemd op jouw niveau zodat je deze week zeker weten met sprongen vooruit gaat.

Bij Vinea is gezelligheid minstens zo belangrijk als actie op het water. Daarom worden er ook ’s avonds toffe activiteiten georganiseerd. Een knus kampvuur op het strand of een grappig buitenspel, de staf heeft genoeg ideeën! Dit maakt jouw surfvakantie helemaal compleet.

Toffe avondactiviteiten en veel gezelligheid!
Perfecte condities op dé kitespot van NL
Leren windsurfen én kitesurfen