WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Surfkampen

Wil jij deze zomer leren surfen? Golfsurfen, windsurfen of kitesurfen, het kan allemaal met de surfkampen van Vinea. We hebben toffe surfvakanties op topspots in Nederland en het buitenland. Op surfkamp ga je elke dag het water in en krijg je les van ervaren instructeurs. Zo word jij vanzelf een echte pro!

Groen vinkje​  Leren surfen op de beste surfspots

Groen vinkje  Geschikt voor beginners en gevorderden

Groen vinkje  Les op jouw eigen niveau

  Chille, 'laid back' vibe

  Surfkamp met extra activiteiten als slacklinen en longboarden

Button bekijk alle surfkampen, surfvakanties


Surfclub Telstar op Strand Horst is dé plek om te leren windsurfen of kitesurfen. Het water is hier ondiep, wat heel handig is bij het oefenen. Verder hangt hier een relaxte vibe en surf je altijd met de nieuwste materialen. Oja, deze coole surfclub heeft ook nog een chef-kok en surfbar! Wat wil je nog meer? 

Je kunt dit surfkamp kiezen voor alleen windsurfen, of een combi van windsurflessen en kitesurflessen. Bij windsurfen kun je ook een CWO-diploma halen. Als er even weinig wind is gaan we bijvoorbeeld suppen, slacklinen en longboarden. 's Avonds chill je bij een kampvuur op het strand of is er een gezellige BBQ met je nieuwe surfvrienden.

Meer over Telstar Surfkamp

Leren windsurfen of kitesurfen op Surfkamp Zeeland

In Zeeland hebben we een surfkamp speciaal voor jongeren. Deze locatie in Vrouwenpolder is 15-18 jaar only, extra gezellig dus! Kies zelf of je de hele week windsurfles wil, of dat je windsurfen wil combineren met leren kitesurfen. Ervaring is niet nodig, de instructeurs zorgen altijd dat de lessen passen bij jouw niveau.

Om dit surfkamp nog vetter te maken organiseert de reisleiding ook naast de surflessen toffe activiteiten. Mix de lekkerste drankjes tijdens de cocktailworkshop, train je balans op de slackline en ren met je blote voeten door het zand met beachvolleybal. Ultiem vakantiegevoel! Dat krijg je deze vakantie sowieso wel, want we verblijven super dichtbij het strand, nét achter de duinen.

Meer over Surfkamp Zeeland


Leren kitesurfen, leren windsurfen, surfkamp leren surfenWorkum is de beste kitespot van Friesland. Dus natúúrlijk heeft Vinea hier ook een surfkamp! Een kamp speciaal voor 12-15 jaar, om precies te zijn. Het ondiepe water en de windomstandigheden maken Workum een perfecte plek om te leren kitesurfen. Je gaat hier leren surfen op het IJsselmeer. Door elke dag het water op te gaan ga jij vanzelf met sprongen vooruit (letterlijk en figuurlijk!). 

Het kiten wissel je af met windsurfen. De verdeling van de kite- en windsurflessen wordt aan de hand van de wind bepaald. Naast actie, adrenaline en snelheid mag natuurlijk ook de gezelligheid tijdens dit surfkamp niet ontbreken. Daarom worden er ook ’s avonds toffe activiteiten georganiseerd.

Meer over surfkamp Workum


Windsurfen leren, windsurfcursus

Op onze CWO-gecertificeerde zeilscholen in Friesland hebben we verschillende zeilkampen waar je ook kunt kiezen voor de discipline windsurfen. Zeilschool De Steven is onze enige locatie waar je al vanaf 7 jaar kunt windsurfen. Je combineert het surfen dan met zeilen in een optimist, omdat hele dagen windsurfen op die leeftijd nog erg zwaar is. Voor de andere zeilscholen geldt dat je kunt leren windsurfen vanaf 12 jaar.

Op de zeilscholen in Friesland is het mogelijk om je CWO-diploma windsurfen te halen. Je brengt elke dag op het water door om zoveel mogelijk te kunnen oefenen. Daarnaast organiseert de reisleiding natuurlijk gezellige avondactiviteiten en de leukste groepsspellen.

Bekijk de zeil- en surfkampen


Die kick die je krijgt als je op je board over de golven glijdt, magisch gewoon! Maar golfsurfen in Nederland, kan dat? Ja hoor! Aan de Nederlandse kust kun je zelfs heel goed leren surfen. Een van de beste surfspots van ons land is ‘s-Gravenzande, met superlange golven en zacht zand op de zeebodem.

Tijdens dit surfkamp ga jij leren golfsurfen van professionele topsurfers. Je krijgt 5 dagen golfsurfles. Daarnaast zijn er activiteiten als powerkiten, Archery tag en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand van de camping! De surfkampen in 's-Gravenzande zijn er voor 12-15 en 15-18 jaar.

Meer over leren golfsurfen op surfkamp


Surfen in Frankrijk, leren surfen, golfsurfen

Eat, sleep, surf, repeat. Oké, en ook nog wat andere toffe activiteiten die passen in de surfer lifestyle. Dat is het surfkamp in Montalivet! Dit typische surfersdorp is een geweldige plek om te leren surfen in Frankrijk. Je slaapt hier op een camp met een surfbar, chille hangmatten en het belangrijkste: het is vlakbij het strand! Handig, want je gaat twee keer per dag het water in. Je krijgt golfsurfles van gediplomeerde instructeurs. Daarnaast kun je tijdens het vrij surfen zelf verder oefenen. Wedden dat het jou binnen no time lukt om te blijven staan? 

Andere activiteiten die deze week op het programma staan zijn bijvoorbeeld skaten, yoga en een gezellige stapavond met de groep. Dit wordt een topvakantie!

Meer over surfen in Frankrijk


 

"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt." 

Isabelle over Telstar Surfkamp

 

"Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!"

Valéry over Surfkamp Frakrijk

 

"Gezellige ontvangst, goede begeleiding en super sfeer. Leuk om elke keer terug te komen en je watersportvrienden te zien!"

Rogier over Zeil- en Surfkamp Us Hiem

Vinea Vakanties Reisgraag beoordeling, reviews


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen