TAALKAMPEN

Taal leren samen met je vakantievrienden

Taalkampen Vinea


Wil jij in je vakantie Engels leren op een taalkamp? Vind jij een taal zo leuk dat je deze nog beter onder de knie kan krijgen? Of wi je zorgen dat je een stapje vooruit maakt voor het nieuwe schooljaar begint? Dan ben je bij Vinea op het juiste adres.

Bij elk Vinea taalkamp word je tijdens de lessen op niveau ingedeeld en krijg je les van ervaren, gecertificeerde taaldocenten. Al onze taalkampen vormen altijd een goede combinatie tussen taal, het ontdekken van een land, leuke activiteiten doen samen met je nieuwe vrienden en lekker vakantie vieren. Ga jij met ons mee?


Nederland
“Do you want to learn English?” Voor een echte summer school experience hoef je helemaal niet naar Engeland. Geef jouw Engels een boost tijdens het leukste Engelse taalkamp van Nederland. Deze vakantie in Kamerik is de ideale combinatie tussen het leren van de Engelse taal en daarnaast zoveel mogelijk vakantie vieren met de andere kinderen in jouw groep. En dat allemaal in het Engels!

          


English Summercamp in Nederland
Wil jij tijdens de zomervakantie graag in Nederland op kamp met andere kinderen van jouw leeftijd, maar spreek je niet zo goed Nederlands? Voor het English Summercamp in Kamerik is dat ook helemaal niet nodig! Ga kanoën, zwemmen, een dagje naar Utrecht en nog veel meer. En dat allemaal in het Engels!


          


Eastbourne
Ben jij gek op Engeland, maar ook op lekker vakantie vieren? Tijdens deze vakantie in Eastbourne doen we het allebei! Op een internationale talenschool volg je een talencursus en daarbuiten bezoek je Londen, sup je over de zee, verken jij de steile kliffen van de Seven Sisters en doe je nog veel meer!

          


Canterbury
Wedden dat jij na deze vakantie helemaal gek bent van Engeland?! Je wordt namelijk compleet ondergedompeld in de Engelse taal en cultuur in de historische stad Canterbury. Naast dat je heel veel Enges leert op de Engelse talenschool, onderneem je relaxte tripjes naar de leukste Engelse bestemmingen en vier jij ook gewoon lekker vakantie met je vakantiegenoten! Kun je geen genoeg van krijgen van de Engelse cultuur? Je kan ook twee weken met ons mee!

        


Cambridge
Altijd al benieuwd geweest hoe het leven van een Engelse student eruit ziet? Maak het zelf mee tijdens deze bijzondere vakantie in Cambridge. Je volgt samen met andere jongeren een Engelse talencursus op jouw niveau en onderneemt de leukste activiteiten.

Cambridge staat bekend als een echte studentenstad met één van de beste universiteiten ter wereld. Samen met andere jongeren ontdek je de historische binnenstad en de vele gezellige cafeetjes van Cambridge en geniet je van een lekkere picknick in het park. Dat niet alleen: je krijgt ook een tour langs de colleges van Cambridge University.


          


  • Taal leren samen met vakantievrienden
  • Les van ervaren, gecertificeerde taaldocenten
  • Engels op eigen niveau
  • Veel aandacht voor sfeer en groepsgevoel
  • Combinatie van veel plezier en leren
  • Op vakantie met leeftijdsgenoten
  • De jeugd- en jongerenvakantiespecialist met al 65 jaar ervaring
  • Transparant aanbod, all inclusive en een eerlijke prijs
  • Garanties van het ANVR en SGR
  • Professioneel opgeleide reisleiders, in het bezit van een VOG