WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Taalreis Engels

Engels leren in Canterbury

Als jij beter wil worden in Engels maar ook wil genieten van een topvakantie, dan is een taalreis Engels de perfecte oplossing! In de studentenstad Canterbury volg je Engelse lessen op een geaccrediteerde taalschool. Daarnaast organiseert onze Nederlandse reisleiding de leukste activiteiten in en rond de stad. Inclusief een citytrip naar Londen! Zo dompel je je helemaal onder in de Engelse taal en cultuur en gaat jouw Engels met sprongen vooruit. 

  Taalreis Engels voor 13-18 jaar

  Les op jouw niveau in een internationale klas

  Geaccrediteerde taalschool in hartje Canterbury

  Leuke activiteiten en uitstapjes 

  Keus uit 8 of 15 dagen

Button bekijk Taalreizen, Taalreis Engels


Een taalreis naar Engeland is de leukste manier om Engels te leren. Een stuk spannender dan de gewone lessen op je eigen school! Bovendien leer je veel sneller als er overal om je heen Engels wordt gesproken. Dat is op de internationale taalschool in Canterbury zeker het geval. Je krijgt 20 uur in de week les. Daarnaast heb je veel tijd om Canterbury en omgeving te verkennen. Onze Nederlandse reisleiding organiseert allerlei activiteiten, van suppen op de rivier tot een trip naar Londen! Je maakt het allemaal mee samen met leeftijdsgenoten, die voor je het weet je nieuwe vrienden zijn geworden. Zo heb jij aan het eind een geweldige vakantie gehad én ook nog eens je taalvaardigheid verbeterd.  


Taalreis Engels voor jongerenTijdens deze taalreis Engels duik jij in de stad Canterbury helemaal in de Engelse taal en cultuur. Met les op een internationale taalschool, een citytrip naar Londen en een suptocht door het Engelse landschap... en nog veel meer leuks dat door onze reisleiders wordt georganiseerd. Die spreken trouwens wel gewoon Nederlands, fijn hè?

De taalcursus begint met een toets om je niveau te bepalen, zodat je kunt worden ingedeeld in de juiste klas. Het maakt dus niet uit of jouw Engels al heel goed is, of juist nog niet. Deze week ga je hoe dan ook met sprongen vooruit!
Je verblijft op de universiteitscampus van Kent waar je je eigen slaapkamer hebt.

Meer over Taalreis Engels naar Canterbury voor 13-16 jaar


Taalreis Engels Canterbury voor 16-18 jaar

Canterbury is een van de leukste studentensteden van Engeland. Een topbestemming voor jouw taalreis dus! Je krijgt per week 20 uur les op je eigen niveau. Je kunt zelf kiezen of je 8 of 15 dagen op taalreis wil. Naast de lessen hebben we allerlei leuks gepland. Zo gaan we suppen op de rivier en maken we een citytrip naar Londen. Ook kun je natuurlijk Canterbury gaan verkennen, het levendige centrum is zeker de moeite waard.

In de overige uurtjes organiseert de reisleiding leuke spellen en oja, je bent ook nog uitgenodigd voor een internationaal feestje! Aan het eind van de dag duik jij lekker je bed in in je eigen privé-slaapkamer.

Meer over Taalreis Engels voor 16-18 jaar


 

"De locatie was top, de activiteiten leuk, de Engelse lessen heel cool, de campus extreem gaaf. De groep voelde als familie en de reisleiding meer als broer/zus dan als 'ouder'. Hele leuke week gehad!"

Nienke, 18 jaar

 

"Onze dochter van 13 is op talenreis geweest. Alles perfect geregeld van het moment van vertrek tot thuiskomst. Superleuke begeleiding, dagelijks updates met leuke foto's, leuk programma, enzovoorts."

Miranda

 

"Alles was goed geregeld! Ik moet een glutenvrij dieet volgen, maar kon gewoon meedoen met de rest zonder dat ik ziek werd. De locatie was perfect. Mooie, schone kamers. De reisleiding was heel erg aardig en supergezellig. het programma was erg leerzaam, gezellig en duidelijk. Kortom dit was een geweldige reis!"

Linde, 16 jaar


Button ik wil boeken