WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Taalreis Engels 13-16

Canterbury - GB

None
€ 992,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Taalreis Engels 13-16

Tijdens deze taalreis naar Canterbury duik jij helemaal in de Engelse taal en cultuur. Met les op een internationale taalschool, een citytrip naar Londen en een suptocht door het Engelse landschap. En o ja, je bent ook uitgenodigd voor een ‘international party’. Een mooie gelegenheid om je skills gelijk in de praktijk te brengen!

Wil jij met een gezellige groep een week lang toffe dingen doen in een echte Engelse studentenstad? En tegelijkertijd je Engels een flinke boost geven? Een taalreis naar Canterbury is de allerleukste manier om jouw Engels te verbeteren. Je volgt een taalcursus van 20 uur op jouw eigen niveau. Daarnaast is er genoeg tijd voor andere activiteiten. Ontdek het gezellige centrum van Canterbury met de beroemde kathedraal en middeleeuwse poorten. Je hebt er superveel leuke winkels, hippe eettentjes en een prachtig park.

We gaan ook de omgeving verkennen: van suppen op de rivier tot een citytrip naar wereldstad Londen en chillen aan de Engelse kust. Genoeg te doen dus! ’s Avonds doen we nog een tof spel en slaap je heerlijk in jouw privé-slaapkamer.

Citytrip naar Londen en andere activiteiten
Geschikt voor alle niveaus
Taalcursus en vakantie in Canterbury

Vakanties die je bekeken hebt