WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Taalreis Engels 16-18

Canterbury - GB

None
€ 1.072,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Taalreis Engels 16-18

Wil jij deze zomer beter worden in Engels, maar óók gewoon lekker vakantie vieren? Leuke dingen doen samen met leeftijdsgenoten en een onvergetelijke tijd beleven? Deze taalreis is de ultieme combi: je volgt een kwalitatieve taalcursus én doet allerlei gave activiteiten. Dit alles in de mooie stad Canterbury! Are you in?

Canterbury is een van de leukste studentensteden van Engeland. Een supertoffe bestemming voor jouw taalreis dus! Je krijgt 20 uur les op je eigen niveau. Naast de lessen hebben we allerlei leuks gepland. Zo gaan we suppen op de rivier en maken we een citytrip naar Londen. Ook kun je natuurlijk Canterbury gaan verkennen, het levendige centrum is zeker de moeite waard. Denk aan mooie middeleeuwse gebouwen en straatjes en volop leuke winkels.

Natuurlijk is er ook tijd om lekker te chillen. Zo gaan we een keer naar het strand en is er ook genoeg tijd om lekker je eigen ding te doen. In de overige uurtjes organiseert de reisleiding leuke spellen en oja, je bent ook nog uitgenodigd voor een internationaal feestje! Aan het eind van de dag duik jij lekker je bed in in je eigen privé-slaapkamer.

Geaccrediteerde taalschool in Canterbury
Engelse taalcursus en vakantie vieren
Citytrip naar Londen en andere activiteiten

Vakanties die je bekeken hebt