WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Spaans leren in Valencia

Taalreis Spaans

Leer Spaans en live like a local!

Een taalreis Spaans is niet alleen superleerzaam, je beleeft Spanje ook nog eens op een hele bijzondere manier. Je verblijft in de superhippe stad Valencia en volgt jouw Spaanse lessen op een geaccrediteerde taalschool middenin het centrum. Naast dat je binnen no-time een aardig woordje Spaans spreekt, organiseert onze Nederlandse reisleiding de leukste activiteiten in en rond de stad. Daarnaast ontdek je de Spaanse keuken en geniet je van de gastvrije cultuur. Als dat geen topvakantie is!

  1. Spaans leren in hartje Valencia
  2. Les op jouw niveau in een internationale klas
  3. Combi van taalcursus met cultuur en strand
  4. Leuke activiteiten en uitstapjes
  5. Verblijf op de universiteitscampus
  6. Inclusief de Valencia Tourist Card
None

Taalreis Spaans naar Valencia

Wil jij graag beginnen met Spaans leren, of je Spaans een flinke boost geven? En ondertussen lekker vakantie vieren in een superleuke stad? Dan kun je bijvoorbeeld op taalreis naar Valencia. Met strand, een mooi gezellig centrum en natuurlijk een goede taalschool is dit de perfecte stad voor een taalreis Spaans. Naast Spaanse lessen doe je leuke activiteiten met je vakantiegenoten.
Als je op taalreis naar Valencia gaat, krijg je niet alleen les op een geaccrediteerde talenschool van gekwalificeerde docenten. Het betekent ook dat je een superleuke vakantie beleeft waar je dankzij de goede groepssfeer makkelijk nieuwe vrienden maakt.

None

Taalreis Spaans 15-18 jaar

Deze taalreis Spaans is de perfecte combinatie tussen leren en leuke dingen doen. Cultuur, stad, strand: Valencia heeft het allemaal. Er is hier ontzettend veel te beleven. Van de mooiste oude gebouwen tot leuke hippe boetiekjes, er valt genoeg te zien. Het strand is ook dichtbij, perfect voor een middagje relaxen. Neem een duik in zee of wandel over de boulevard met alle gezellige barretjes en restaurants. Ook 's avonds is het strand een populaire plek om te chillen (zoals de locals doen) of met elkaar een hapje te eten.
De taalcursus begint met een toets om je niveau te bepalen, zodat je kunt worden ingedeeld in de juiste klas. Het maakt dus niet uit of jouw Engels al heel goed is, of juist nog niet. Deze week ga je hoe dan ook met sprongen vooruit! De taallessen zijn in de ochtend. Dat betekent dat je 's middags de tijd hebt om leuke dingen te doen in de stad. Ook supertof; de talenschool is gevestigd in een historisch paleis in het hart van de oude binnenstad van Valencia.

Meer info & prijzen
None

Veelgestelde vragen

Wat anderen van de taalreis vonden

8,9

Nienke
Leeftijd: 18

9,2

Miranda
Leeftijd: 43

9,4

Linde
Leeftijd: 16