WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De leukste manier om een taal te leren

Taalreis voor jongeren

Taalreis naar Engeland of Spanje

Wil jij Spaans leren deze zomer? Of je Engels een boost geven? Een taalreis is daarvoor de perfecte manier! Het leren van een taal in het buitenland is een geweldige ervaring.

Je krijgt namelijk niet alleen les op een goede taalschool, je doet ook andere leuke dingen. Onze reisleiding neemt je mee door de stad en samen met de groep onderneem je allerlei activiteiten.

  1. Taalreis Engels of Spaans
  2. Les op een geaccrediteerde taalschool
  3. Leuke activiteiten en uitstapjes
  4. Vanaf 12 jaar
None

Spaans of Engels leren in de leukste steden

Van Engels leren in een Engelse studentenstad tot Valencia ontdekken terwijl je aan je Spaans werkt. Een taalreis is zóveel leuker dan de gewone lessen op je eigen school!

Je leert veel sneller als je overal om je heen de taal hoort. Dat is tijdens onze taalreizen zeker het geval, want je krijgt les op een internationale taalschool. Dus alles gaat in de taal die je wil leren.

Je hebt 20 uur in de week les. Dankzij een niveautest zorgen we dat je in een groep komt die past bij jouw niveau. Zo kan je tijdens je taalvakantie zoveel mogelijk leren. En de rest van de tijd? Die kun je gebruiken om lekker op pad te gaan natuurlijk!

Samen met de groep ga je verschillende leuke activiteiten ondernemen. Van een citytrip naar Londen tijdens je taalreis Engels tot een Spaanse lunch 'als een echte local'.

Het leukste van alles is dat je het allemaal doet samen met leeftijdsgenoten. Zo heb jij aan het eind niet alleen je taalvaardigheid verbeterd, maar ook een hoop leuke nieuwe mensen leren kennen.

Taalreis Canterbury voor 12-15 jaar

Engels leren in Canterbury, dat wil je! Canterbury is namelijk een superleuke stad. Je verblijft op de universiteitscampus van Kent waar je je eigen slaapkamer hebt. Lekker luxe dus.

Tijdens jouw taalreis Engels duik jij helemaal in de Engelse taal en cultuur. De taalcursus doe je op een geaccrediteerde internationale taalschool. Leuk, want zo leer je dus ook leeftijdsgenoten kennen uit andere landen.

Naast de taallessen gaan we onder meer met zijn allen naar Londen en een dagje naar het strand. Verder kun je natuurlijk lekker met de reisleiders mee Canterbury gaan verkennen. Die spreken trouwens wel gewoon Nederlands, wel zo fijn toch?

Meer info & prijzen
None

Taalreis Valencia voor 15-18 jaar

Valencia is een van onze favoriete Spaanse steden. Je hebt er een gezellig centrum vol mooie oude gebouwen én een mooi breed strand. Tel daar nog bij op dat de zon bijna altijd schijnt en je hebt een perfecte vakantiebestemming.

Tijdens deze taalreis krijg je 20 uur Spaanse les op de taalschool . Die midden in het centrum ligt. Ideaal dus om na de les de stad te gaan ontdekken.

Kijk je ogen uit in de Mercado Central, beklim een van de torens voor een topuitzicht en struin langs alle leuke winkeltjes. De VLC Tourist Card is inbegrepen bij deze taalvakantie. Daarmee kun je van alles en nog wat doen in de stad.

Van toffe musea bezoeken tot reizen met het ov. Natuurlijk gaan we ook met elkaar chillen op het strand.

Binnenkort hier meer info!
None

Veelgestelde vragen

Wat anderen van hun taalreis vonden

9
"De taallessen en de activiteiten waren leuk. Ik heb er veel van geleerd. De verblijflocatie was geweldig en een lieve en duidelijke staf, die goed gezorgd heeft."

Guusje
Leeftijd: 14

8,5
"We hebben het heel gezellig gehad onderling. Het allerleukste vond ik de trip naar Londen."

Thijmen
Leeftijd: 17

8
"Het is erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en de activiteiten zijn ook leuk, zoals naar Londen."

Linde
Leeftijd: 13