WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De leukste manier om een taal te leren

Taalreis voor jongeren

Taalreis en citytrip in één

Wil jij een nieuwe taal leren deze zomer? Of je Engels een boost geven? Een taalreis is daarvoor de perfecte manier! Het leren van een taal in het buitenland is een geweldige ervaring.

Je krijgt namelijk niet alleen les op een goede taalschool, je doet ook andere leuke dingen. Onze reisleiding neemt je mee door de stad en samen met de groep onderneem je allerlei activiteiten.

  1. Taalreis Engels of Spaans
  2. Les op een geaccrediteerde taalschool
  3. Leuke activiteiten en uitstapjes
  4. Vanaf 12 jaar
None

Vakanties

Canterbury - GB

Taalreis Engels 12-15

Citytrip naar Londen en andere activiteiten

Engelse taalcursus en vakantie vieren

Geaccrediteerde taalschool in Canterbury

Vanaf
€ 1.299,00
Valencia - SP

Taalreis Spaans 15-18

Spaans leren in hartje Valencia

Verblijf op de universiteitscampus

Combi van taalcursus met cultuur en strand

Vol!

Een nieuwe taal leren in de leukste steden

Je leert veel sneller als je overal om je heen de taal hoort. Dat is tijdens onze taalreizen zeker het geval, want je krijgt les op een internationale taalschool. Dus alles gaat in de taal die je wil leren.

Je hebt 20 uur in de week les. Dankzij een niveautest zorgen we dat je in een groep komt die past bij jouw niveau. Zo kan je tijdens je taalvakantie zoveel mogelijk leren. En de rest van de tijd? Die kun je gebruiken om lekker op pad te gaan natuurlijk!

Samen met de groep ga je verschillende leuke activiteiten ondernemen. Het leukste van alles is dat je het allemaal doet samen met leeftijdsgenoten. Zo heb jij aan het eind niet alleen je taalvaardigheid verbeterd, maar ook een hoop leuke nieuwe mensen leren kennen.

None

Taalreis Engels 12-15

Een taalreis is de leukste manier om jouw Engels te verbeteren. Je duikt tijdens een taalreis helemaal in de Engelse taal en cultuur. De taalcursus doe je op een geaccrediteerde internationale taalschool. Omdat iedereen uit allerlei verschillende landen komt, gaat alles in het Engels. Dat is de beste manier om beter te worden in Engels, en je kunt zo gelijk vrienden maken over heel de wereld. Super leuk!

Naast de taallessen gaan we onder meer met zijn allen naar Londen en een dagje naar het strand. Verder kun je natuurlijk lekker met de reisleiders mee Londen gaan verkennen. Die spreken trouwens wel gewoon Nederlands, wel zo fijn toch?

Meer info & prijzen
None

Taalreis Valencia 15-18

Valencia is één van onze favoriete Spaanse steden. Je hebt er een gezellig centrum vol mooie oude gebouwen én een mooi breed strand. Tel daar nog bij op dat de zon bijna altijd schijnt en je hebt een perfecte vakantiebestemming.

Tijdens deze taalreis krijg je 20 uur Spaanse les op de taalschool die midden in het centrum ligt. Ideaal dus om na de les de stad te gaan ontdekken.

Kijk je ogen uit, struin langs leuke winkeltjes en bezoek toffe musea. Natuurlijk gaan we ook met elkaar chillen op het strand.

None

Veelgestelde vragen

Blogs

Wat anderen van hun taalreis vonden

9
"De taallessen en de activiteiten waren leuk. Ik heb er veel van geleerd. De verblijflocatie was geweldig en een lieve en duidelijke staf, die goed gezorgd heeft."

Guusje
Leeftijd: 14

8,5
"We hebben het heel gezellig gehad onderling. Het allerleukste vond ik de trip naar Londen."

Thijmen
Leeftijd: 17

8
"Het is erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en de activiteiten zijn ook leuk, zoals naar Londen."

Linde
Leeftijd: 13