Taalreizen

Naar het buitenland om de taal te leren is een stuk spannender dan gewoon in het klaslokaal op school. Daar zit je in de omgeving waar de taal gesproken wordt, dus je leert het sneller. Die omgeving ziet er meestal anders uit, met andere huizen, winkels, mensen en sporten. Je leert dus ook iets nieuws over de wereld. En kom je weer thuis dan heb je een geweldige reis meegemaakt én ook nog eens je taalvaardigheid verbeterd of geperfectioneerd. De ideale vakantie dus!

ViNEA organiseert taalreizen naar Engeland, waarbij het niet alléén gaat om Engels leren maar juist óók om een top vakantie te hebben met toffe activiteiten en leuke (internationale) mensen. We hebben talenreizen naar Engelse universiteitssteden zoals Cambridge, Oxford, Canterbury en Eastbourne. En wil je graag Engels leren in Nederland dan kan dat op Taalkamp Engels in Kamerik.

In het kort

  • Engels leren in internationale universiteitssteden
  • Geaccrediteerde talenscholen
  • Les op je eigen niveau en met leeftijdsgenoten
  • 8 of 15 dagen
  • Internationale medestudenten
  • Toffe activiteiten en uitstapjes
  • Taalkamp Engels in Nederland voor 7-12 jaar

 

Lees hier reviews van deelnemers en ouders.

“Alles was goed geregeld! Ik moet een glutenvrij dieet volgen. Er werd genoeg eten geregeld en het was allemaal goed. Ik kon gewoon meedoen met de rest zonder dat ik ziek werd. De locatie was perfect. Mooie, schone kamers. De reisleiding was heel erg aardig en supergezellig. Het programma was erg leerzaam, gezellig en duidelijk. Kortom dit was een geweldige reis!!”

Linde – 17 jaar


Altijd al benieuwd naar het leven van een Engelse student? Volg met andere jonge mensen uit de hele wereld een talencursus op jouw niveau. In deze taalreis is iedereen 16 jaar of ouder. We verblijven in en supergezellig hostel een kwartiertje lopen van het leuke centrum van Cambridge vandaan. De focus in de les ligt op interactief dus veel met elkaar spreken en doen. In totaal krijg je 15 uur les per week. En daarnaast ondernemen we de tofste activiteiten. We gaan naar Londen, naar King’s College, punteren over de rivier de Cam, picknicken bij ‘the Backs’ en nog veel meer.

 


Heb je de Canterbury Tales al gehad tijdens Engelse literatuur? Nu kan je dus de plek bezoeken waar die ‘tales’ allemaal over gaan. Tijdens deze taalreis word je ondergedompeld in de Engelse taal en cultuur! We verblijven op de universiteitscampus van Kent in super-de-luxe appartementen. Er zijn heel veel internationale studenten die in de zomer hier naar toe komen om hun Engels een boost te geven. Die ga je dus wel ontmoeten in de klas en je bent nu al uitgenodigd voor een internationaal studentenfeestje! Je krijgt 20 uur les per week en je leert vooral door te doen. Exclusief voor 13-16 jaar.


Op deze taalreis naar Eastbourne combineer je Engels leren op een internationale talenschool met een actieve vakantie aan deze zonnige Engelse kust. Hier schijnt de zon per jaar het meest in Engeland! Je krijgt 15 uur les per week samen met andere internationale studenten. We verblijven in een hostel helemaal exclusief voor ons en als we geen les hebben, ondernemen we toffe activiteiten. We hiken langs de hoogste krijtrotskliffen van Engeland; The Seven Sisters. We krijgen een windsurf- en zeilclinic, brengen een bezoek aan Londen en natúúrlijk genieten we van echte Engelse high tea. Iedereen in de groep is 10-13 jaar.


Taalreis Engels voor ‘die-hards van 13-16’. In Oxford volg je twee weken een talencursus! In totaal 40 uur. Je krijgt les op een internationale talenschool. De docenten zijn allemaal universitair geschoold en staan bekend om hun persoonlijke benadering. We krijgen ook nog privéles met de Vinea-groep. We verblijven in een hostel op een kwartiertje lopen van de school en het centrum. Er zijn veel internationale studenten in het pand dus lekker Engels oefenen. En aangezien we genoeg vrije tijd hebben, gaan we veel ondernemen! Escaperoom, ghost trail, cricket, Londen, een high tea…te veel om op te noemen.


Slapen in pipo-wagentjes en Engels leren! Voor een echte summer school experience hoef je niet per se naar Engeland. Leer de Engelse taal deze zomervakantie tijdens het Taalkamp Engels in Kamerik en beleef samen met je nieuwe vakantievrienden de leukste activiteiten zoals kano-varen, zwemmen, een Engelse high tea, Expeditie Robinson, een dagje naar Utrecht en nog veel meer! Omdat de reisleiding ook Engels met je oefent, ben je echt de hele dag bezig met taal.

 

 


Jij wilt met ViNEA mee op een techniekkamp omdat:

‚ÄčJe de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Je iets nieuws leert en dat veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je les krijgt op geaccrediteerde talenscholen
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!