Taalreizen

Naar het buitenland om de taal te leren is een stuk spannender dan gewoon in het klaslokaal op school. Daar zit je in de omgeving waar de taal gesproken wordt, dus je leert het sneller. Die omgeving ziet er meestal anders uit, met andere huizen, winkels, mensen en sporten. Je leert dus ook iets nieuws over de wereld. En kom je weer thuis dan heb je een geweldige reis meegemaakt én ook nog eens je taalvaardigheid verbeterd of geperfectioneerd. De ideale vakantie dus!

ViNEA organiseert taalreizen naar Engeland, waarbij het niet alléén gaat om Engels leren maar juist óók om een top vakantie te hebben met toffe activiteiten en leuke (internationale) mensen.  We hebben talenreizen naar de Engelse universiteitsstad Canterbury en het op en top Engelse Eastbourne.

In het kort

  • Engels leren in internationale universiteitssteden
  • Geaccrediteerde talenscholen
  • Les op je eigen niveau en met leeftijdsgenoten
  • 8 of 15 dagen
  • Internationale medestudenten
  • Toffe activiteiten en uitstapjes

 

Lees hier reviews van deelnemers en ouders.

“Alles was goed geregeld! Ik moet een glutenvrij dieet volgen. Er werd genoeg eten geregeld en het was allemaal goed. Ik kon gewoon meedoen met de rest zonder dat ik ziek werd. De locatie was perfect. Mooie, schone kamers. De reisleiding was heel erg aardig en supergezellig. Het programma was erg leerzaam, gezellig en duidelijk. Kortom dit was een geweldige reis!!”

Linde – 17 jaar


Heb je de Canterbury Tales al gehad tijdens Engelse literatuur? Nu kan je dus de plek bezoeken waar die ‘tales’ allemaal over gaan. Tijdens deze taalreis word je ondergedompeld in de Engelse taal en cultuur! We verblijven op de universiteitscampus van Kent in super-de-luxe appartementen. Er zijn heel veel internationale studenten die in de zomer hier naar toe komen om hun Engels een boost te geven. Die ga je dus wel ontmoeten in de klas en je bent nu al uitgenodigd voor een internationaal studentenfeestje! Je krijgt 20 uur les per week en je leert vooral door te doen. Beschikbaar voor de leeftijdsgroepen 13-16 jaar en 16-19 jaar. 


Op deze taalreis naar Eastbourne combineer je Engels leren op een internationale talenschool met een actieve vakantie aan deze zonnige Engelse kust. Hier schijnt de zon per jaar het meest in Engeland! Je krijgt 15 uur les per week samen met andere internationale studenten. We verblijven in een hostel helemaal exclusief voor ons en als we geen les hebben, ondernemen we toffe activiteiten. We hiken langs de hoogste krijtrotskliffen van Engeland; The Seven Sisters. We krijgen een windsurf- en zeilclinic, brengen een bezoek aan Londen en natúúrlijk genieten we van echte Engelse high tea. Deze reis bieden we aan voor de leeftijdsgroep 10-13 jaar en 13-16 jaar.


Jij wilt met ViNEA mee op een techniekkamp omdat:

Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Je iets nieuws leert en dat veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je les krijgt op geaccrediteerde talenscholen
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!