WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Telstar Surfkamp

Leren windsurfen & kitesurfen

Surfclub Telstar op Strand Horst is dé plek om te leren windsurfen of kitesurfen. Met de nieuwste materialen, een relaxte vibe én topinstructeurs. Oja, deze coole surfclub heeft ook nog een chef-kok en surfbar! Wil jij deze zomer elke dag het water op, vette tricks leren en chillen met andere surfers? Dan is een surfkamp bij Telstar precies wat je zoekt! 

Groen vinkje​  Wind- en kitesurfles op dé surfspot van Nederland

Groen vinkje  Keus uit 100% windsurfen of combi met kiten

  Altijd surfen met het nieuwste materiaal

  Accommodatie in surfstyle direct aan Strand Horst

  Maaltijden verzorgd door chef-kok

Button bekijk de Telstar Surfkampen


Op het surfkamp bij surfclub Telstar kun je kiezen voor een hele week windsurfen, of een combi van windsurflessen en kitesurflessen. Je gaat elke dag het water op zodat jij zo goed mogelijk kan leren surfen en met sprongen vooruit gaat (letterlijk en figuurlijk!). Bij windsurfen is het ook mogelijk om een CWO-diploma te halen.

Staat er een keer te weinig wind? Dan zijn er genoeg andere dingen die je kunt doen. Zoals suppen, slacklinen en longboarden. Of we pakken de wakeboard-lier erbij! De leuke avondprogramma's die de staf organiseert maken jouw vakantie compleet. Van een kampvuur op het strand tot een barbecue met al je nieuwe surfvrienden.


Kitesurfen leren of windsurfen leren op Telstar Surfkamp

Wil jij deze zomer elke dag het water op en helemaal opgaan in de surfers lifestyle? De vetste moves leren maken met je kite of leren windsurfen als een pro? Strand Horst biedt voor iedere surfchick of surfdude een gave uitdaging. Met of zonder ervaring beleef je hier een topweek! De materialen liggen ’s ochtends al voor je klaar. Je stapt dus zo je bed uit en het water in. Maak een beachstart, haak in op je trapeze en scheer over het meer!

Staat er een keer te weinig wind? Probeer dan de wakeboard-lier uit of doe vette trucs op de slackline. Er is altijd wat te doen! Tijd om gewoon lekker te relaxen is er natuurlijk ook, bijvoorbeeld tijdens een strandbarbecue. Dit wordt zó chill!

Meer info Telstar Surfkamp 12-18


Telstar surfkamp, leren windsurfenOp zoek naar een toffe jongerenvakantie waar je kunt leren surfen met alleen maar mensen van jouw leeftijd? Daarvoor hebben we de Telstar 15+ only weken!

In de zomer hebben we een paar weken op Surfclub Telstar met alleen maar jongeren van 15 t/m 18 jaar. Net zo fanatiek leren windsurfen en/of kitesurfen, maar toch net effe een ander sfeertje zonder de jongere surfers erbij. Verder kun je ook deze weken kiezen uit 100% windsurfen of een combi met kiten en worden de avonden gevuld met toffe activiteiten.
Klik op de button hieronder voor de precieze data van de Telstar Surfkamp 15+ only weken.

Meer over Telstar surfkamp jongerenvakantie


 

"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt." 

- Isabelle

 

"Prima locatie, super surfmateriaal, keitoffe ervaren, zeer enthousiaste leiding!"

- Julie

Vinea Vakanties Reisgraag beoordeling, reviews


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen