WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Telstar Surfkamp 12-18

Strand Horst - NL

None None

Vol!

Geef mij een seintje als er een plek vrij komt.

Telstar Surfkamp 12-18

Surfgear klaar? Check. Waait het goed? Check. Zin om alles te geven op het water? Dubbelcheck! Op Strand Horst heb je de ideale omstandigheden om te leren windsurfen en kitesurfen. Zo word jij deze vakantie elke dag een stukje beter. Na een intensieve surfdag is het tijd voor gezelligheid met je nieuwe vrienden. Even lekker chillen in de zon of een leuk avondspel; deze week zit vól onvergetelijke momenten!

Ben jij klaar voor een vakantie vol surfvibes? Tijdens het Telstar Surfcamp duik je helemaal in de wereld van het wind- en kitesurfen. Hiervoor zijn we op de perfecte plek, want Strand Horst is dé surfspot van Nederland. Of jij alleen wil windsurfen, of ook wil leren kitesurfen bepaal je zelf. Het maakt niet uit of je het al vaker gedaan hebt of nog niet. De lessen worden aangepast op jouw niveau. Met hulp van onze enthousiaste en ervaren instructeurs ga jij deze week sowieso met sprongen vooruit. Maak een beachstart, haak in op je trapeze en scheer over het water!

Is er even te weinig wind? Ook dan zorgen we dat er altijd wat te doen is. Bijvoorbeeld suppen, oefenen met de wakeboard-lier, indoboarden of wingsurfen. En natuurlijk zijn er ook in de avonden toffe activiteiten georganiseerd door de staf, zoals een barbecue op het strand. Dat maakt jouw surfvakantie compleet!

Volop surfvibes op dé surfspot van NL
Leer wind- en/of kitesurfen
De beste surfcondities door ondiep water

Vakanties die je bekeken hebt