Tina Kamp

In samenwerking met het Tina tijdschrift organiseren wij Tina kampen in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Een Tina kamp kenmerkt zich door veel meiden bijelkaar die allemaal leuke meidendingen doen. Uiteraard Tina meidendingen! Bijvoorbeeld pizza party, nailartworkshop, parfum en bloemenkrans maken, dansworkshops en sleepover party. De Tina kampen vinden plaats op verschillende plekken in Nederland, in het bos en aan het strand. Afhankelijk van wat jij als ‘Tina’ het aller-leukst vindt om te doen, kies je voor één van die bestemmingen. Je kan naar het Tina kamp als je tussen de 7-15 jaar oud bent en kiezen uit een hele of een halve week. Wij hanteren verschillende leeftijdsgroepen. Ben je abonnee van Tina dan ontvang je €25 korting op een Tina kamp. Geef bij de boeking je lidmaatschapsnummer op. 


Het Tina kamp in de zomervakantie gemist? Heimwee naar het Tina Festival?  Geen nood! In de herfstvakantie organiseren wij de weer de Tina Herfstkampen! Voor hele stoere Tina's die los willen gaan op de Veluwe. Wat dacht je een dans- en nailartworkshop, parfum en bloemenkrnasnen maken en pizza en sleepover party's en daarnaast te gekke spellen en avond-programma's op het terrein en in het bos. Voor alle Tina’s van 7 tot 12 jaar. En het leuke is, je mag ook een halve week komen!


Met de nieuw aangekondigde versoepelingen van de overheid kunnen onze kampen deze zomer doorgaan! De voorbereidingen zijn in volle gang. Uiteraard zorgen wij voor goede maatregelen voor ieders veiligheid. De protocollen daarvoor worden nu uitgewerkt. Wij zullen jullie tijdig informeren over de details. Zoek vooral jouw vakantie snel uit!

 


​Jij wilt met Vinea mee in de zomervakantie omdat:

​​Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vriendinnen
Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
Dit het enige en echte Tinakamp is, georganiseerd in samenwerking met dé Tina
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!