Tina Kamp

Met de nieuw aangekondigde versoepelingen van de overheid kunnen onze kampen deze zomer doorgaan! De voorbereidingen zijn in volle gang. Uiteraard zorgen wij voor goede maatregelen voor ieders veiligheid. De protocollen daarvoor worden nu uitgewerkt. Wij zullen jullie tijdig informeren over de details. Zoek vooral jouw vakantie snel uit!

 


In samenwerking met het Tina tijdschrift organiseren wij Tina kampen in de meivakantiezomervakantie en herfstvakantie. Een Tina kamp kenmerkt zich door veel meiden bijelkaar die allemaal leuke meidendingen doen. Uiteraard Tina meidendingen! Bijvoorbeeld vloggen, bakken, stylen, sporten en creatieve workshops. De Tina kampen vinden plaats op verschillende plekken in Nederland, in het bos en aan het strand. Afhankelijk van wat jij als ‘Tina’ het aller-leukst vindt om te doen, kies je voor één van die bestemmingen. Je kan naar het Tina kamp als je tussen de 7-15 jaar oud bent en kiezen uit een hele of een halve week. Wij hanteren verschillende leeftijdsgroepen. Ben je abonnee van Tina dan ontvang je €25 korting op een Tina kamp. Geef bij de boeking je lidmaatschapsnummer op. 


 
In de zomer organiseren wij weer de enige échte Tina kampen: Tina Bos en Tina Strand. Ben je meer een ‘girly’ Tina dan vind je de activiteiten aan het strand in Noord-Holland of Zeeland vast wel tof. Wat dacht je van zeemeerminzwemmen, golfsurfclinic, een vlog of tiktok workshop en natuurlijk een sleepover feestje in de duinen. Ben jij meer een stoere Tina dan kan je helemaal los op VeluweSupermodel bootcamp, pizza party, streetdance workshop, parfum maken en óók een sleepover feestje maar dan ónder de boomhut.

Kies hier jouw favoriete Tina Zomerkamp


Geen mogelijkheid om in de zomervakantie op Tina kamp te gaan? Geen nood! In de meivakantie organiseren wij de Tina Meikampen! Voor hele stoere Tina's die los willen gaan op de Veluwe. Wat dacht je een vlogworkshop met Mylène en Rosanne, yoga, parfum maken, pizza party en daarnaast te gekke spellen en avond-programma's op het terrein en in het bos. Voor alle Tina’s van 7 tot 10 en van 10 tot 12 jaar. En het leuke is, je mag ook een halve week komen!


Jij wilt met Vinea mee in de zomervakantie omdat:

​Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vriendinnen
Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
Dit het enige en echte Tinakamp is, georganiseerd in samenwerking met dé Tina
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!